Valg til Hovedbestyrelsen

Få indflydelse i Diabetesforeningen – valg til Hovedbestyrelsen

Hvis du er en af Diabetesforeningens mere end 80.000 medlemmer, har du mulighed for at påvirke udviklingen i foreningen. Det sker, når der 30. maj 2015 er repræsentantskabsmøde.

Som medlem af Diabetesforeningen har du mulighed for at få indflydelse ved at stille op til Hovedbestyrelsen (HB).

Diabetesforeningens HB fastlægger de overordnede strategiske mål og målsætninger for foreningen – og er med til løbende udvikling af og opfølgning på den til enhver tid gældende strategi.

Ønskede kompetencer i Hovedbestyrelsen

HB vil gerne styrke de samlede kompetencer i bestyrelsen. HB ser gerne kandidater melde sig, som har særlig erfaring inden for diabetesspecifik sundhedsfaglighed og strategisk kommunikation, f.eks en diabetessygeplejerske og/eller en person med uddannelse inden for kommunikation.

Se den samlede liste med ønskede kompetencer i HB

Lørdag den 30. maj 2015 træder foreningens øverste myndighed nemlig sammen for at sætte kursen for udviklingen de kommende år og sammensætte en ny HB. Det sker i København til Diabetesforeningens repræsentantskabsmøde, som holdes hvert andet år. 

HB består af ni medlemmer herunder to næstformænd og en formand. På valg er denne gang til repræsentantskabsmødet tre menige medlemmer, én næstformand og formanden.

Alle kontingentbetalende medlemmer – også støttemedlemmer – af Diabetesforeningen kan stille op til HB.

Sådan gør du

Hvis du ønsker at stille op, skal du meddele dit kandidatur skriftligt senest en måned før repræsentantskabsmødet, altså senest den 30. april.

Det gør du ved at sende en mail til ls@diabetes.dk

Valg til Hovedbestyrelsen er en demokratisk valghandling.

Læs meget mere om Diabetesforeningens organisation og vedtægter

Senest opdateret:
16/04/2015
Sideansvarlig
Ane Eggert Jackson Chef for Ledelsessekretariatet