Bønnesalat med pesto

Tilbehør, Salater, Kolde retter, Madpakker og pålæg

Bønnesalat med pesto

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1800/430

kJ/kcal

Energi

19

g

Kulhydrat

26

g

Fedt

22

g

Protein

170

g

Frugt/grønt pr. person

6

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

1 person

¼ dåse bønner, f.eks. black eye-bønner eller kidneybønner
100 g grønne bønner
1 forårsløg (ca. 20 g)
3-4 cherrytomater (ca. 50 g)
7 små kugler frisk mozzarellaost (ca. 50 g)


Marinade
1½ spsk. grøn pesto
1 spsk. citronsaft
1 spsk. vand


10 pistacienødder

Sådan gør du

Skyl og afdryp bønnerne. Kog de grønne bønner i letsaltet vand i 2 min. Afdryp og afkøl dem.

Snit forårsløget fint. Skær tomaterne i halve eller kvarte.

Pisk ingredienserne til marinaden sammen.

Hak pistacienødderne groft.

Kom ingredienserne i dit glas i denne rækkefølge: pesto, de to slags bønner, forårsløg, mozzarella, tomater og pistacienødder.

Luk glasset.

Servering

Server salaten som frokostret, evt. med fuldkornsbrød til.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.