Chilisild

Madpakker og pålæg

Chilisild

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person (ca. 75 g)

300/75

kJ/kcal

Energi

4

g

Kulhydrat

4

g

Fedt

5

g

Protein

28

g

Frugt/grønt pr. person

5

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

6 personer

½ lille løg (ca. 25 g)
1 lille rød peberfrugt (ca. 115 g)
1 stilk bladselleri (ca. 30 g)
2 marinerede sildefileter (ca. 150 g)

 

Dressing
½ fed hvidløg
1½ dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
1 spsk. sød chilisovs
ca. ¼ tsk. stødt mild chili efter smag
salt, peber

Sådan gør du

Riv løget fint. Skær peberfrugten i små tern og bladsellerien i tynde skiver. Skær de afdryppede sildefileter i små stykker. Pres hvidløget.

Bland det med syrnet mælkeprodukt, chilisovs og stødt chili. Smag til med salt og peber. Vend grøntsager og sild i dressingen.

Servering

Server chilisild som pålæg på f.eks. rugbrød.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.