MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Diabetesforeningen og Dansk Golf Union indgår samarbejde

23. februar 2016 Tilbage

Diabetesforeningen hjælper Dansk Golf Union med at få flere mennesker med diabetes ud på landets golfbaner. Samtidig hjælper golfklubberne Diabetesforeningen med at samle penge ind til fordel for børn med diabetes.

Diabetesforeningen og Dansk Golf Union (DGU) har indgået et samarbejde, der skal skabe aktiviteter mellem golfklubber og diabetesforeningens lokalforeninger. Samarbejdet skal bl.a. ske i forbindelse med DGU's store rekrutteringsaktivitet, Golfens Dag, den 17. april 2016 og ved Diabetesforeningens årlige landsindsamling den 12. juni 2016.

Lars Rosenquist, der har type 1-diabetes, testede golf som motionsform for Diabetesforeningens medlemsblad, der udkom i september 2014. Læs, hvordan testen gik i linket nederst i denne artikel. Foto: Claus Bjørn Larsen.

Søren

Søren Biune marketingchef i Diabetesforeningen.

- Der er et stort sammenfald i interesser mellem Dansk Golf Union og Diabetesforeningen. Derfor er det oplagt at hjælpe hinanden således, at de lokale aktiviteter knyttes tættere sammen, og flere får kendskab til de fordele, der er i forbindelse med at dyrke motion som golf, siger Søren Biune marketingchef i Diabetesforeningen.

Diabetesforeningens landsindsamling

Samarbejdet betyder konkret, at DGU i forbindelse med Diabetesforeningens landsindsamling den 12. juni vil bede landets golfklubber om at hjælpe med at samle penge ind til fordel for børn med diabetes.  De golfklubber, der hjælper med indsamlingen, tjener penge til klubben, idet 15 procent af de midler, som den enkelte golfklub indsamler, går til klubben selv.

Læs mere om Diabetesforeningens landsindsamling.

Golfens Dag

I forbindelse med Golfens Dag den 17. april, der er gratis at deltage i, opfordrer Diabetesforeningen så omvendt sine lokalforeninger og medlemmer til at deltage i arrangementet i deres lokale golfklub. På den måde vil flere mennesker med diabetes forhåbentlig komme til at prøve kræfter med golfen som motionsform.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig – man skal bare møde op på selve dagen.

Af Jacob Gyldenløve Aaen, jga@diabetes.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes