MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Diabetesforeningen glædes over protektor H.K.H. Prins Joachims bedring

28. juli 2020 Tilbage

Efter Kongehuset den 25. juli oplyste, at Diabetesforeningens protektor gennem 28 år H.K.H Prins Joachim var blevet opereret for en blodprop i hjernen, er det strømmet ind med sympati-tilkendegivelser og ønsker om god bedring. Diabetesforeningens formand og direktør har i forbindelse med indlæggelsen sendt en personlig hilsen på vegne af foreningen til protektoren H.K.H. Prins Joachim, med ønsket om snarlig bedring.

Foto af H.K.H. Prins Joachim bragt i forbindelse med Verdens Diabetesdag 2018

Diabetesforeningens protektor gjorde sig særligt bemærket på Diabetesforeningens sociale medier under corona-krisen, da han sendte en personlige videohilsen til Diabetesforeningens medlemmer, og endnu engang demonstrerede sit store engagement i diabetessagen.

Se H.K.H Prins Joachims video-hilsen

På Diabetesforeningens Facebook-side har over 500 brugere i skrivende stund tilkendegivet deres støtte, og mange har tilføjet en personlig hilsen til H.K.H. Prins Joachim. Her lyder det blandt andet:

    • ”Ønsker Dem rigtig god bedring med ønske om snarlig bedring  og en dybfølt tak for Deres støtte til os alle med diabetes ❤️”
    • ”Deres kongelig højhed, en kærlig hilsen og håb om snarlig god bedring til dem og også en hilsen til hele deres familie. ❤”
    • ”God bedring til H.K.H Prins Joakim. De bedste tanker til dig og familien. Håber de kommer Dem hurtigt. Tak for Deres arbejde for vores forening”
    • ”Ønsker god bedring med håbet om at blodproppen ikke har sat spor fremadrettet. Alt det bedste fra Danmark”
    • ”Rigtig god bedring og 1000 tak for støtten. Respekt for Deres arbejde.”

Se flere hilsner på Diabetesforeningens Facebook-side

Nu forlyder det fra Kongehuset, at H.K.H. Prins Joachim er i bedring og efter lægernes vurdering ikke får fysiske følger eller andre mén som følge af blodproppen. Diabetesforeningen glæder sig over de positive nyheder og ønsker prinsen fortsat rigtig god bedring.

Læs Kongehusets meddelelse om H.K.H. Prins Joachims tilstand

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes