BLIV MEDLEM

Diabetesforeningen indgår samarbejde med Sol og Strand

20. november 2020 Tilbage

Diabetesforeningen kan nu kalde sig samarbejdspartner med Sol og Strand Feriehusudlejning, der står for udlejning af privatejede sommerhuse i hele landet. Det betyder blandt andet, at du som medlem får rabat, når du lejer et sommerhus. 

Den verserende coronavirus har formentlig lagt en dæmper på manges udlandslængsel, og derfor er det måske værd at overveje en tur i det ganske danske land. Et netop indgået samarbejde mellem Diabetesforeningen og Sol og Strand giver mulighed for at komme af sted til en billigere pris end normalt. 

Som medlem af Diabetesforeningen får du ti procent rabat i langt de fleste uger af året, når du lejer et sommerhus eller ferielejlighed gennem Sol og Strand. Derudover giver Sol og Strand en donation på 4.000 kroner til Diabetesforeningens arbejde, når et medlem af foreningen indgår en aftale om udlejning af sit sommerhus med Sol og Strand. Et krav er dog, at det ikke har været lejet ud via Sol og Strand de seneste to år.

- Vi arbejder løbende på at øge værdien af et medlemskab af Diabetesforeningen og er derfor glade for at kunne præsentere aftalen, der giver rabat til medlemmerne og en mulighed for at tjene gode penge, hvis du ejer et sommerhus, du ikke bruger hele året. På den måde kan man som sommerhusejer indirekte være med til at støtte Diabetesforeningens arbejde, siger Kim Thines, erhvervsansvarlig, partnerskaber & CSR i Diabetesforeningen.

Med cirka 6.500 private sommerhuse til udlejning i hele Danmark er Sol og Strand i dag et af de største danskejede feriehusudlejningsbureauer.

Per Dam, administrerende direktør i Sol og Strand, er glad for det nye samarbejde med Diabetesforeningen.

Virksomheden blev stiftet i 1979 af ægteparret Margit og Kjeld Andersen, som i 2019 valgte at overdrage hovedparten af ejerskabet til en velgørende fond, Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld. 

Det skete dels ud fra et ønske om at fremtidssikre Sol og Strand på danske hænder og dels for at kunne gøre en forskel for andre i mange år fremover via støtte til humanitære og lokale projekter.

- Fonden er en fantastisk ledestjerne for alle - uanset om man udlejer sit feriehus gennem os, er feriegæst eller ansat hos Sol og Strand, er man med til at gøre noget godt for andre, og den tankegang er helt i tråd med den generelle samfundsudvikling, hvor vi skal tænke i cirkulære økonomier og bæredygtighed, siger administrerende direktør i Sol og Strand, Per Dam.

Sol og Strand tilbyder sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. 

Af Simon Festersen sfe@diabetes.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes