MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Familier til børn i 0.-3. klasse

Det er på kurset muligt at tale og udveksle erfaringer med andre familier med diabetes.

 

Hverdagen ændrer sig markant, når ens barn får diabetes, og kurserne er tænkt som en hjælp til familierne og barnet, så livet med diabetes kan blive så godt som muligt.

Kurserne er baseret på netværksdannelse og erfaringsudveksling familierne imellem, samtidig med at den enkelte familie får gode fælles oplevelser og samvær med ligesindede.

Det faglige indhold på kurserne drejer sig om, hvordan det påvirker en familie, når et barn har diabetes. Det kan handle om, hvordan man får hverdagen til at fungere med blodsukkerstyring og insulin. Men også om, hvordan man kan være opmærksom på og håndtere forældreroller, parforhold og andre søskende med mere.

Ligeså vigtigt er det samvær, der er med de øvrige familier på kurserne. Barnet med diabetes og dets søskende møder andre børn, der er i samme situation, mens de laver sjove aktiviteter med yngre voksne, der selv har diabetes.

Praktisk information om kurset


Kurset er normeret til 10-12 familier. Kursusteamet består af en kursusleder med pædagogisk baggrund, en diabetessygeplejerske, en diætist og tre yngre voksne.

Djursland

Hvornår: Den 25. maj til den 26. maj på Pindstrup Centeret på Djursland 
OBS: LUKKET FOR TILMELDING

Midtsjælland

Hvornår: Den 21. juni til den 23. juni på EMMAUS ved Haslev på midtsjælland.
OBS: LUKKET FOR TILMELDING

Trekantsområdet

Hvornår: Den 14. juni til den 16. juni på Houens Odde ved Kolding
OBS: LUKKET FOR TILMELDING

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes