BLIV MEDLEM

SportsCamp 2020

Hvad skal du i sommerferien? Er du til sjove aktiviteter, og er du frisk på at møde andre børn og unge? Så kom med på SportsCamp.Tag på SportsCamp i sommerferien med andre børn og unge!

SportsCamp er et aktivt tilbud til alle 11-15-årige i uge 27 i sommerferien. De sidste mange år har det været muligt for børn og unge med diabetes at deltage på SportsCamps. I år får Diabetesforeningen økonomisk støtte fra REMA 1000 til at sikre, at børn og unge med diabetes får en uforglemmelig oplevelse i trygge rammer. Det sker ved, at der er to børnediabetessygeplejersker til stede på campen.

Sportcamp er en mulighed for at være aktiv i trygge rammer. Foto: Claus Bjørn Larsen.

Vær opmærksom på, at der er 15 pladser til børn og unge med diabetes til campen. Tilmelding efter først-til-mølle-princippet (ingen tilmeldingsfrist). 

Tilskud

Deltagelse koster 2.995, og Diabetesforeningen giver et tilskud på 600 kroner til medlemmer, der tilmelder sig SportsCamp.

Diabetesforeningen sørger for, at børnediabetessygeplejerskerne er klar til at modtage dig. Det sker ved, at du og dine forældre udfylder et spørgeskema inden campen.

Hvornår: SportsCampen er i uge 27 på Koldingegnens Idrætsefterskole, Drejensvej 100, 6000 Kolding.

Tilmelding

Vær opmærksom på, at der er 15 pladser til børn og unge med diabetes til campen. Tilmelding efter først-til-mølle-princippet (ingen tilmeldingsfrist). 

Læs mere og tilmeld dig på DinCamps hjemmeside

* Bemærk, at DinCamp også kalder SportsCampen for ’Diabetescamp’. Det er dog et andet kursus end Diabetesforeningens Diabetescamp.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes