MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Hvor kan jeg få faglig rådgivning og sparring og netværk med ligesindede?

Der er mange muligheder for faglig rådgivning og netværk med andre i samme situation som dig.

Faglig rådgivning

I Diabetesforeningen har du mulighed for at få faglig rådgivning omkring mad og fysisk aktivitet samt sociale, juridiske og psykologiske problemstillinger.

Læs mere om Diabetesforeningens rådgivning

Sparring og netværk med ligesindede

Har du og din familie lyst til at være sammen med andre i samme situation og drage nytte af deres erfaringer? Nogle børneambulatorier formidler kontakt til andre diabetesfamilier. Herudover er der flere muligheder hos Diabetesforeningen.

Børnefamiliegrupper

Diabetesforeningen har i hver region en Børnefamiliegruppe, hvor familier mødes med andre familier med diabetesbørn. Her er der mulighed for at udveksle tanker med andre familier og skabe netværk med nogle, som forstår de følelser og oplevelser, som du og din familie gennemgår.

Læs mere om Diabetesforeningens Børnefamiliegrupper

Kurser

Du og din familie kan også deltage på Diabetesforeningens kurser. Her er der mulighed for at møde andre i samme situation.

Læs mere om Diabetesforeningens kurser

Kalenderarrangementer

Dit og din families behov for information vil ændre sig løbende. I den første tid har du måske mest brug for problemløsning i en pludselig opstået situation. Senere hen har du måske mere brug for dybdegående information om specifikke emner. Her kan det være en god ide at deltage i arrangementer som f.eks. foredrag, kurser eller andet.

Læs mere om Diabetesforeningens kalenderarrangementer

Diabeteslinjen

Har du brug for at dele dine bekymringer, problemstillinger og overvejelser med en, der kender livet med diabetes? Så har du muligheden hos Diabeteslinjen. Her kan du bl.a. snakke med en mor til et barn med diabetes, som kender til de udfordringer, diabetes nogle gange fører med sig.

Læs mere om Diabeteslinjen

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes