BLIV MEDLEM

Børnefamiliegrupper

Foto: Claus Bjørn Larsen

Hvad er en Børnefamiliegruppe?

I hver region er der en børnefamiliegruppe, som arrangerer aktiviteter for familier med børn med diabetes i alderen 0-17 år. Er du medlem af Diabetesforeningen kan du og din familie automatisk deltage i Børnefamiliegruppernes aktiviteter.

Hvad kan I bruge en Børnefamiliegruppe til?

Børnefamiliegrupperne væsentligste opgave er at arrangere foredrag, aktiviteter og netværk for børn, børnefamilier og deres pårørende. Det kan være bowling, jule- eller sommerfest, grillaftener og meget andet.
Derudover etablerer Børnefamilierne også samarbejder med ambulatorier og sundhedscentre.

Ønsker du og din familie netværk med andre familier med diabetesbørn?

Børnefamiliegruppen er til for familier, som gerne vil have netværk med andre diabetesfamilier. Som diabetesfamilie kan det være rart at mødes med andre familier, som ofte står over for de samme problemstillinger som jer. Det kan være skole, kammerater, søskende eller bare det at være barn med diabetes. I forældre finder støtte i hinanden og udveksle erfaringer, imens børnene kan lege med andre, som har det samme behov for at få målt blodsukker en gang i mellem.

Især som ny diabetesfamilie giver Børnefamiliegrupperne mulighed for at få en forståelse for ens nye situation og for at kunne dele sine oplevelser med andre indforståede

Lyder det som noget for dig?

Kontakt børnefamiliegrupperne

Se arrangementer i kalenderen

Børnefamiliegrupperne på Facebook

Børnefamiliegruppen Hovedstaden

Børnefamiliegruppen Midtjylland

Børnefamiliegruppen Nordjylland

Børnefamiliegruppen Sjælland

Børnefamiligruppen Syddanmark

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes