MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Udstyr til styrketræning

Hvis du skal i gang med at styrketræne, er det vigtigt, at du har noget tøj på, som du kan bevæge dig i, og som er behageligt at have på.

Træningstøj

Dit træningstøj skal være behageligt og må ikke genere. Find noget tøj, som sidder behageligt og tillader fri bevægelse. Tøjet må ikke være for varmt, men tag en ekstra trøje med, så du ikke bliver kold, hvis du f.eks. skal vente på en optaget maskine. Tag smykker, ur eller andre genstande af. De kan være i vejen eller gå i stykker.

Træningssko

Benyt sko, som er stødabsorberende. Løbesko er helt fine. Undgå sko, der strammer eller er ubehagelige, da de kan give hård hud og vabler.

Handsker

Styrketræning kræver løft og et godt greb om vægtene. Føler du, at vægten glider eller andet ubehag ved at holde om vægtene, så anskaf nogle handsker eller neopren-firkanter. Handskerne skal være tynde og give dig et godt greb omkring vægtstangen.

Cykelhandsker er rigtig gode. Neopren-firkanter er tynde firkanter, lavet af neopren. Ved at vikle dem rundt om vægtstangen, får du et godt, blødt og behageligt greb. Du kan som regel købe Neopren-firkanter i dit lokale fitnesscenter.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes