MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Rejseerfaringer

Skiferie, charterferie, familieferier eller rygsækrejser? Rejser i Europa, Asien, Afrika - til vands, til lands eller i luften? Rejser med familien, kæresten, vennerne - eller alene? Fortæl os om dine erfaringer.


Det kan være en udfordring at rejse ud i verden, når du har diabetes. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du har erfaringer, du vil dele med andre rejselystne mennesker med type 1-diabetes.

Andres rejseerfaringer

Simon BlogSimon tog orlov fra studierne, pakkede rygsækken og rejste 1 år rundt i verden med diabetes som rejsemakker. Få et indblik i de udfordringer, han møder med sin type 1-diabetes, og selvfølgelig også alle glæderne og eventyrene, han møder på trods af sin diabetes.

Besøg Simons blog


Annie TakeoverAnnie hev nogle måneder ud af kalenderen, og forlod studielivet i København for at tage ud at rejse. Hendes rejse gik både til New York, Peru og Ecuador. Sidste stop på rejsen var Colombia, og herfra fortæller hun om alt fra madvarer til insulinpennen.

Se Annies rejse-takeover


Lasse LassesrejsedagbogLasse og hans kæreste Rikke backpacker i New Zealand i 1½ måned og Sydøstasien i 4,5 måned fra december 2016 til juni 2017.

Herfra sender Lasse løbende rejseopdateringer, som du kan følge med i på Instagram under hashtagget #lassesrejsedagbog.

Se Lasses rejsedagbog


Fortæl os om din rejse og dine erfaringer

Hvis du ønsker at dele dine erfaringer og gøre dem offentligt tilgængelige her på diabetes.dk, på Instagram eller i en blog, skal du sende en mail til webredaktion@diabetes.dk.

Fortæl os dit navn, din alder, hvor du har været henne, hvor længe og hvilke udfordringer, du oplevede.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes