MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Mød andre med diabetes 1

Hvor kunne det bare være rart at tale med en, der virkelig forstod, hvordan det er at leve med diabetes 1... Kender du den tanke?

Fire voksne sidder ved bord og taler og griner
Det kan være rart at møde andre, der ved hvordan det er at have diabetes 1. Foto: Peter Winding

Du er ikke alene

Mange oplever fra tid til anden at føle sig alene med deres diabetes. Familien vil gerne støtte og forstå og gør det måske også et langt stykke hen ad vejen – men nogen gange er det bare rart at tale med andre i samme båd. At tale med ligesindede om de store og små udfordringer, der er i livet med diabetes.

Diabetesforeningen har flere muligheder for dig med diabetes 1, som har lyst til at møde andre.

Socialt samvær

Har du lyst til at mødes med andre ansigt til ansigt, har vi vores lokalforeninger fordelt over hele landet. Vi har også netværk for voksne med diabetes 1. Her kan du mødes med andre diabetikere i din region og udveksle erfaringer og tale sammen om det, der lige fylder nu og her.

Ring anonymt

Ønsker du at tale mere anonymt med andre, er Diabeteslinjen måske mere dig.

Så har du mod på og lyst til at udveksle erfaringer med andre, opbygge netværk eller deltage i aktiviteter, så er du velkommen.

"Lavt blodsukker er det værste"

Danmarks yngste borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, har type 1-diabetes. Hun forsøger for alt i verden at undgå lavt blodsukker, for det skræmmer hende.
Læs om Christinas liv med diabetes

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes