BLIV MEDLEM

Netværksgrupper for voksne med type 1-diabetes

Har du lyst til at møde andre med type 1-diabetes? Netværket inviterer til foredrag, gåture, cafébesøg, julefrokoster, motionsarrangementer og meget mere.

En gruppe voksne sidder ved bord og lytter
Fællesskab, netværk og erfaringsudveksling for voksne med diabetes 1. Foto: Peter Winding

I hver region kan du finde et netværk for voksne med type 1-diabetes. Formålet med netværket er, at du kan møde andre, der deler dine oplevelser, bekymringer og udfordringer i hverdagen omkring diabetes.

I netværket møder I hinanden både fysisk og digitalt. Det afhænger af medlemmernes akvitetsneveau, ønsker og initiativer, hvor mange gange om året I mødes fysisk. Det er den regionale tovholder der formidler arrangementerne/tilbuddene til netværkgruppen. 

Vil du deltage i møder og aktiviteter med andre voksne med type 1-diabetes? Kontakt din regionale tovholder, og bliv en del af et netværk.

Kontakt din lokale tovholder

Se kommende arrangementer i din region

Bestil pjece om netværket gratis i netbutikken

Deltagerne fortæller...

Deltagerne fortæller, at netværket giver samhørighed, grin, gode oplevelser, viden og hyggeligt samvær. Men mange oplever også en særlig accept og fortåelse af livet med diabetes, som kan være svær at få med familie og venner, som ikke selv har diabetes.

Birgitte fortæller
- Netværket giver mig opmuntring, glæde, livsnerve, følelsen af ikke at være alene og varme relationer. Fra starten af har vi haft diabetes til fælles, og det har bundet os sammen.

Carsten fortæller
- Før jeg kom med i netværksgruppen, kendte jeg næsten ingen andre med type 1-diabetes. Udover personalet på ambulatoriet havde jeg ingen, som jeg kunne stille alle de spørgsmål, jeg som diabetiker møder næsten hver dag. I netværket deler vi de små tricks, som gør livet med diabetes lettere, og der er næsten altid én, som har svaret på de daglige spørgsmål såsom ”Hvor mange gram kulhydrater er det nu, der er i flødeboller?”. Jeg sætter stor pris på alle de venner, jeg har mødt i netværksgruppen.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes