BLIV MEDLEM

Kom med til Golfens Dag 22. april 2018

Diabetesforeningen har et samarbejde med Dansk Golf Union om at få flere personer med type 2-diabetes til at spille golf og derigennem få mere motion ind i hverdagen.
160 golfklubber i hele Danmark inviterer Diabetesforeningens medlemmer til at prøve kræfter med golf ved det årlige åbent hus arrangement Golfens Dag den 22. april 2018.

- Dansk Golf Unions mantra er, at golf er livslang kærlighed. Vi håber, at rigtig mange af Diabetesforeningens medlemmer vil bruge Golfens Dag til at se om golf kan få deres hjerte til at banke for golfsporten, siger kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen.

Har du lyst til at prøve at spille golf, så mød op i en af de 160 golfklubber som holder åbent hus den 22. april 2018. I linket herunder kan du se, hvilke klubber, der afholder Golfens Dag. Klubberne er behjælpelige med udstyr og bolde, så det eneste du skal tage med er dig selv og dit gode humør.

Golf er hygge, socialt samvær og så er det ovenikøbet rigtig sundt. Faktisk forbrænder man op imod 1.500 kalorier på en runde golf. Desuden er det skånsomt for kroppen. Så synes du om gode, lange gåture og frisk luft, så er golf helt sikkert noget for dig. Golf har ingen start- eller udløbsdato, så er du 10 år gammel eller 65, så kan det sagtens lade sig gøre at starte og blive bidt af sporten. 

Læs mere om Golfens Dag

Kunne du blive vild med golf på kun én dag?

Se filmen fra sidste år, hvor Sofie Lassen-Kahlke og Lars Ranthe tager 62-årige Jan Martin Madsen med ud at spille golf. Han har aldrig tidligere rørt en golfkølle. Se med, når han møder den tidligere profesionelle golfspiller Andreas Hartø, der skal lære ham at spille golf. Kan han blive vild med golf på kun én dag? Kunne du?

Lars tester golf

55-årige Lars Rosenquist, der har type 1-diabetes, måtte erkende, at golf er en hel del mere motion, end man umiddelbart skulle tro.
Læs om Lars' erfaring

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes