BLIV MEDLEM

Folkemødet 2015

Folkemødet på Bornholm fandt sted den 11.-14. juni 2015. Diabetesforeningen deltog igen for at sætte politisk fokus på diabetessagen.

Diabetesforeningen på Folkemødet på Bornholm 2015

På Folkemødet 2015 var budskabet: ”Hver 10. dansker har diabetes om 10 år” omdrejningspunktet for Diabetesforeningens mange aktiviteter og indsatsen for at sætte fokus på diabetessagen. 

Ud over deltagelse i flere forskellige eksterne politiske debatter, var Diabetesforeningen også selv arrangør af debatter og en benhård debatfodboldkamp mod lokale politikere. Samtidig bød de fire Folkemødedage også på mange besøgende i foreningens eget telt, hvor der blandt andet blev målt blodsukker og delt sunde snacks ud – mens der blev snakket diabetes og sundhed.

Folkemødet 2015 blev således brugt til at sætte fokus på, hvordan udviklingen i diabetes skal håndteres, da diabetes er en af de største sundhedsudfordringer, Danmark står overfor. Samt til at sætte fokus på hvordan man kan sikre, at flere mennesker med diabetes får en bedre livsværdi uden at øge samfundsudgifterne.

Se hele Diabetesforeningens program for Folkemødet 2015

Se video om Diabetesforeningens aktiviteter på Folkemødet 2015

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes