BLIV MEDLEM

Folkemødet 2018

Folkemødet på Bornholm fandt sted den 14. – 17. juni. Diabetesforeningen deltog igen i år med særligt fokus på diabetessagen og den kommende nationale handleplan for diabetes.

I 2018 fokuserede vi primært på implementeringen af den nationale handlingsplan samt forebyggelse a diabetes. Vi arrangerede derfor en række arrangementer på Folkemødet, der tog sit udspring i de emner. På Folkemødet var det også muligt at møde vores frivillige unge, som stod klar ved et pop-up event. Nedenfor kan du læse et udsnit af vores arrangementer:

Diabetes Topmøde med kongeligt besøg

Diabetesforeningen satte fokus på implementeringen af den nye nationale handlingsplan for diabetes – med fokus på primærsektorens rolle, forebyggelse og sundhedsfremme. Til arrangementet uddelte Diabetesforeningens protektor, H.K.H. Prins Joachim, Diabetesforeningens Handlingspris til et initiativ, som viser vejen til tidlig opsporing.

Læs mere om Handlingsprisen

Diabetesforeningen indgår samarbejde med Resonans på Folkemødet

Under hele Folkemødet afholdte Diabetesforeningen, i samarbejde med andre sundhedsaktører, en række af sundhedspolitiske debatter i Samskabelsesarenaen. Her inviterede vi bl.a. borgere og sundhedsprofessionelle til at diskutere, hvordan vi bremser den stigende ulighed i sundhed, og så satte vi fokus på de gavnlige effekter af motion, og hvad der skal til for at skabe det gode bevægelsesrum.

Debatfodbold

Igen i år sparkede Diabetesforeningen bolden op til Debatfodbold, som denne gang foregik midt på Cirkuspladsen. Her dystede folketingspolitikere, mennesker med diabetes og motionseksperter på både fodboldevner og viden om diabetes.

Du kan også læse om formålet med Folkemødet på den officielle hjemmeside: www.folkemoedet.dk

Program: Diabetesforeningen på Folkemødet

Er du nysgerrig på de arrangementer, som Diabetesforeningen deltog i, så orientér dig her i programmet.

Se programmet

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes