MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Kirsten Dyrløv Madsens Legat

Vi vil gerne mindes Kirsten og George, der har hjulpet en masse børn og unge med diabetes. Af hjertet tak!

 

(Børnekontoen) Kirsten Dyrløv Madsens Legat har netop afholdt sidste ansøgningsrunde, hvor restsummen blev uddelt til forsknings- og udviklingsprojekter af direkte helbredsmæssig betydning for børn og unge med diabetes, samt i social støtte til trængende familier, hvor et eller flere børn har diabetes. Der blev for 2019 bevilget støtte til to diabetesprojekter og et socialt formål.

Da restsummen uddeles, bliver legatet nedlagt og kan ikke længere søges. Stort tak til diabetessygeplejerske Kirsten Dyrløv Madsen og hendes mand Georg for deres gavmilde donation til gavn for børn og unge med diabetes.

I gennem årene har 17 familier, hvor et eller flere børn har diabetes, fået glæde af legatet med knap 150.000 kr. samlet. 24 forsknings- og udviklingsprojekter vedrørende diabetes har modtaget godt og vel 1,5 mio. kr. i alt. Den seneste uddeling fra 2019 er gået til en trængende familie samt to forskningsprojekter.

Ønsker du også at betænke Diabetesforeningen i dit testamente og gøre en forskel for fremtiden, kan du og din advokat finde mere information om arv her.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes