BLIV MEDLEM

Instagram: #mitlivmeddiabetes

På vores Instagram-konto for Diabetesforeningen har vi løbende takeovers, hvor en person med diabetes fortæller om og viser os billeder fra sin dag og liv med diabetes.

Hashtags: #mitlivmeddiabetes#diabetesdk og #diabetesforeningen

Følg os på Instagram

Hvad kræver det at lave en takeover?

Som hovedregel har vi ikke mange krav til den enkelte takeover. Vi går meget op i, at du som takeover-person ikke mødes med en masse krav, så du på den måde er fri til at lave lige præcis den takeover, som DU har lyst til. Det eneste krav vi har, er at der laves mellem 5 og 8 opslag i løbet af dagen. Hvad du skriver om, og hvilke billeder du tager, er helt op til dig selv.

Så bare spring ud i det, måske du kan være med til at inspirere andre?

Vi søger

Kunne du også tænke dig at vise dit liv med diabetes på Instagram? Vi søger løbende flere, der kunne tænke sig at vise, hvordan de håndterer livet med diabetes. Hvad enten du er barn, ung eller voksen, har en god historie eller en masse erfaringer at dele ud af. Det kan også være, at du synes det er svært, og har brug for gode råd - alle er velkomne!

Hvis du er interesseret, så kontakt Sara Hartmann Sivertsen på mail: shs@diabetes.dk, hvor du skriver en kort tekst om dig selv.

Tidligere takeovers

0-6 år

7-12 år

13-19 år

20-25 år

26-34 år

35+

Øvrige takeovers

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes