BLIV MEDLEM

Annie 22 år

Annie TakeoverNavn: Annie Wiatrek Kusiak

By: København

Diabetes siden: 2007

Kom med Annie ud at rejse. Indtil videre har hun været i New York, Peru og Ecuador. Følg hendes sidste stop på turen: Colombia.

Instagram-konto: @anniewkkk


Takeover onsdag den 11. januar 2017

Godmorgen! Jeg håber ikke at i fryser for meget hjemme i Danmark ❄ Ellers kommer der her en hilsen fra varme Colombia! Mit navn er Annie, jeg er 22 år og har haft Diabetes siden jeg var 12! I øjeblikket rejser jeg rundt i Sydamerika, hvor Colombia er sidste stop på turen. At have diabetes kan være en udfordring i sig selv, men når man rejser rundt kan det godt nogle gange være lidt mere udfordrende MEN hvorfor ikke se det hele fra den lyse side? Her i Sydamerika har de så meget lækkert, billigt og friskt frugt og grønt som i kan se på billederne Jeg er vandt til at rejse og til at komme ud fra min 'comfort zone' også når det gælder min diabetes! Stay tuned! Er 6 timer bagud, så senere viser jeg flere ting fra min hverdag her i Colombia! Andre der har rejst i længere perioder med diabetes i bagagen?

Et billede slået op af Diabetesforeningen (@diabetesforeningen) den 11. Jan 2017 kl. 12:36 PST

 

Hvad gør man med mad og insulin når man rejser? Normalt hjemme i DK er jeg faktisk pumpe bruger og synes det er nemmest. Jeg har desværre haft den ret dårlige vane med ikke at have min pumpe på altid, da jeg føler at jeg dermed har "min diabetes" på altid. Andre der kender til "problemet?" Derfor er jeg nu gået over på pen, hvilket fungerer super! Mine blodsukre ligger ofte i den lidt lavere ende nu. Faktisk har jeg ikke altid haft mulighed for at opbevare min insulin på køl, men jeg synes ikke at der har været problemer med at den ikke har virket optimalt Her i Sydamerika gror meget af det mad vi kender i DK som "superfood" blandt andet quinoa som er super godt for BG! Det produceres primært i Peru og er super billigt der! Og søde kartofler som også har et lavt glykæmisk indeks! Ellers er typisk mad her ris, kød, salat og stegte bananer Bonus info: Hvis det går galt med ens insulin, er det intet problem at købe insulin her uden recept

Et billede slået op af Diabetesforeningen (@diabetesforeningen) den 11. Jan 2017 kl. 7:00 PST

 

 

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes