BLIV MEDLEM

Børnefamiliegrupper

I hver region er der en børnefamiliegruppe, som har til opgave at virke til gavn for regionens familier, der har et barn med diabetes. Gruppens medlemmer består af forældre til børn med diabetes i alderen 0-17 år.

Børnefamiliegruppernes opgaver

Børnefamiliegrupperne har mange opgaver. En væsentlig opgave er at arrangere foredrag, aktiviteter og netværk for børn, børnefamilier samt deres pårørende. Herudover etablerer Børnefamiliegrupperne også samarbejder med ambulatorier og sundhedscentre.

Typisk deltager børnefamiliegruppen også i de relevante landsdækkende aktiviteter, som Diabetesforeningens hovedkontor afholder. 

Børnefamiliegruppens arrangementer er i udgangspunkt åbne for alle, uanset om man er medlem af Diabetesforeningen eller blot interesseret i at høre nærmere om diabetes. 

Hvad kan du bruge børnefamiliegruppen til? 

Børnefamiliegrupperne er til for at skabe et netværk for diabetesfamilier. Her kan forældre blandt andet støtte hinanden og udveksle erfaringer, imens børnene kan lege med andre, som har det samme behov for at få målt blodsukker en gang i mellem.

Især som ny diabetesfamilie giver børnefamiliegrupperne mulighed for at få en forståelse for ens nye situation og for at kunne dele sine oplevelser med andre indforståede.

Kontakt børnefamiliegrupperne

Find kontaktoplysningerne på en børnefamiliegruppe i nærheden af dig.
Kontakt børnefamiliegrupperne

Find aktiviteter nær dig

Hver måned planlægges der aktiviteter rundt omkring i Danmark.
Gå til kalenderen

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes