BLIV MEDLEM

Lokalforeninger

Diabetesforeningen tilstræber at have en lokalforening i hver af landets 98 kommuner, som skal virke til gavn for diabetikere i den pågældende kommune.

Lokalforeningernes opgaver

Foreningens opgaver består bl.a. i at arrangere foredrag, aktiviteter og netværk for både medlemmerne, pårørende til diabetikere og andre med interesse i diabetessagen.

Foreningerne deltager typisk også i de landsdækkende aktiviteter, som Diabetesforeningens hovedkontor afholder, såsom skrabelodssalg og Verdens Diabetesdag, som afholdes hvert år den 14. november.

Lokalforeningerne afholder også selv arrangementer, der som hovedregel er åbne for alle, uanset om man er medlem af Diabetesforeningen eller blot interesseret i at høre nærmere om diabetes.

Hvad kan du bruge din lokalforening til?

Lokalforeningerne er parate til at rådgive og vejlede om, hvordan du som diabetiker tackler din dagligdag. F.eks. kan den give dig gode råd til, hvordan du bedst får stillet de rigtige spørgsmål og får en dialog i gang ved næste behandlerbesøg.

Udover rådgivning har du også mulighed for at deltage i foreningens arrangementer og for at få et netværk med andre diabetikere.

Kontakt din lokalforening

Find kontaktoplysningerne på en lokalforening nær dig.
Kontakt din lokalforening

Find aktiviteter nær dig

Hver måned planlægges der aktiviteter rundt omkring i Danmark.
Gå til kalenderen

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes