BLIV MEDLEM

Netværksgrupper for voksne med type 1-diabetes

I hver region er der et tilbud til alle voksne med type 1-diabetes om at være med i et regionalt netværk.

Formålet med grupperne er, at man kan mødes både fysisk og digitalt med andre diabetikere fra samme region som en selv. Nogle gange om året vil man blive inviteret til at mødes fysisk. Hvor mange møder, der vil være om året, afhænger af medlemmernes aktivitetsniveau, ønsker og initiativer.

De fysiske møder vil i starten være meget uformelle og være et sted, hvor man kan tale med andre, der har samme udfordringer og bekymringer - men hvor man også kan udveksle erfaringer, løsningsmuligheder og måder at klare det hele på. Det man plejer at gå og putte med, kan man få snakket med nogen om, uden, at man behøver at forklare så meget!

Hver region har sin egen frivillige tovholder, der formidler tilbuddene til netværksgruppen. De vil sørge for at sende mails ud og for opslag på ambulatoriet og i kalenderen på diabetes.dk - således at man ved, når der er et tilbud i ens region.

Mød os på Facebook

Vi har en lukket gruppe på Facebook, som du er velkommen i. Den hedder "Fysisk/geografisk netværk for voksne med type 1-diabetes".

Se netværksgruppen på Facebook

Kontakt din lokale tovholder

Find kontaktoplysningerne på en tovholder i nærheden af dig.
Kontakt tovholderen

Find aktiviteter nær dig

Hver måned planlægges der aktiviteter rundt omkring i Danmark.
Gå til kalenderen

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes