Boennepaalaeg

Bønnepålæg med soltørrede tomater

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. portion (ca. 30 g)

325/75

kJ/kcal

Energi

4

g

Kulhydrat

5

g

Fedt

3

g

Protein

5

g

Frugt/grønt pr. person

12

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

10 portioner (ca. 3 dl)

1 dåse røde kidneybønner (240 g drænet)

5 soltørrede tomater (ca. 50 g)

2 spsk. olie, gerne fra tomaterne

1 tsk. spidskommen

salt, peber

Sådan gør du

Dræn kidneybønnerne, og lad dem dryppe godt af.

Blend kidneybønner, soltørrede tomater, olie og spidskommen til en semifin masse.

Smag til med salt og peber.

Servering

Server bønnepålæg som pålæg ovenpå f.eks. rugbrød eller som fyld i en sandwich.

Tip Fx Til Opskrift

Tip

Du kan tilsætte lidt tørret chili eller cayennepeber, hvis du gerne vil have den lidt stærk.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.