Bønnepålæg med soltørrede tomater
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. portion (ca. 30 g)
325/75
kJ/kcal
Energi
4
g
Kulhydrat
5
g
Fedt
3
g
Protein
5
g
Frugt/grønt pr. person
12
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
10 portioner (ca. 3 dl)
1 dåse røde kidneybønner (240 g drænet)
5 soltørrede tomater (ca. 50 g)
2 spsk. olie, gerne fra tomaterne
1 tsk. spidskommen
salt, peber
Sådan gør du
Dræn kidneybønnerne, og lad dem dryppe godt af.
Blend kidneybønner, soltørrede tomater, olie og spidskommen til en semifin masse.
Smag til med salt og peber.
Servering
Server bønnepålæg som pålæg ovenpå f.eks. rugbrød eller som fyld i en sandwich.
Tip
Du kan tilsætte lidt tørret chili eller cayennepeber, hvis du gerne vil have den lidt stærk.