Page 36

Diabetes_maj_2017

| MAD | Fiskedeller med ramsløgspesto 4 PERSONER Ingredienser ca. 250 g torsk 1 lille løg (ca. 55 g) 1 æg 1 spsk. majsstivelse 1-2 spsk. mælk med højst 0,7 % fedt ½ pakke chorizopølse (40 g) ½ tsk. salt peber 1 spsk. flydende fedtstof Pesto 2/3 dl pinjekerner (ca. 40 g) 1 bundt ramsløg (ca. 10 stilke) 2 spsk. olivenolie salt, peber Fremgangsmåde Skær fisken og løget i mindre stykker | Blend det sammen med æg, majsstivelse, mælk, salt og peber i en foodprocessor til en ensartet fars | Skær chorizoskiverne i meget små tern, og rør dem i farsen | Form farsen til 8 frikadeller, og steg dem i fedtstoffet på panden | Tag frikadellerne af panden, når de er gennemstegte. Pesto Rist pinjekernerne, til de får lidt farve | Fjern jord og rødder, og skær ramsløgsbladene i mindre stykker. Blend dem sammen med olie og pinjekerner, og smag til med salt og peber. Servering Server nye kartofler og f.eks. blomkålssalaten fra kogebogen “Sommermad – 30 opskrifter fra inde og ude” | Vend evt. kartoflerne i lidt af pestoen. Variation Brug gerne halvt torsk og halvt laks til farsen | Purløg kan erstatte ramsløg i pestoen. Tip Du kan bruge en færdiglavet fiskefars. Pr. person Energi 1100 kJ | Kulhydrat 4 g | Fedt 19 g | Kulhydrat pr. 100 g 4 g | 36 | Diabetes nr. 2 2017


Diabetes_maj_2017
To see the actual publication please follow the link above