MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Barometerundersøgelse om livet med diabetes i Danmark – 2019

Ny stor spørgeundersøgelse blandt diabetikere og pårørende skal bruges til at skabe bedre vilkår og rammer for alle med diabetes i Danmark – uanset postnummer.

Tryk her for at deltage i Diabetesforeningens barometerundersøgelse. Du vil blive bedt om at indtaste din e-mailadresse, hvorefter du får tilsendt en e-mail med et link til spørgeskemaet. Din besvarelse er fuldstændig anonym, e-mailadressen bruges kun til at genere et unikt link.

Diabetesforeningen er i gang med at foretage en undersøgelse, som skal vise, hvordan mennesker med diabetes og deres pårørende oplever kvaliteten i sundhedsvæsenet.

Besvarelserne skal gøre Diabetesforeningen klogere på, hvordan det er at leve med diabetes i Danmark. Og resultaterne skal bruges til Diabetesforeningens politiske arbejde med at sikre de bedste vilkår og rammer for alle med diabetes på tværs af Danmark.

Undersøgelsen er sendt ud til de af Diabetesforeningens medlemmer, vi har korrekt mail på. 

*Hvis du allerede har besvaret undersøgelsen via et link i din indbakke, skal du ikke besvare undersøgelsen via linket på denne side.

Målet er, at så mange som muligt med diabetes – også forældre til børn med diabetes og andre pårørende – skal svare på spørgeskemaet.

Undersøgelsen tager 10-15 min

Det tager ca. 10-15 minutter at besvare hele spørgeskemaet.

Undersøgelsen gennemføres i et samarbejde med Steno Diabetes Center Nordjylland og Klinisk Institut, Aalborg Universitet med henblik på videnskabelig analyse.

Resultaterne fra undersøgelsen vil blive præsenteret i form af flere rapporter, når analysearbejdet er afsluttet.

Det er anonymt

Besvarelserne behandles fortroligt og anonymiseres. De anonymiserede besvarelser gemmes, så resultaterne også vil kunne bruges på et senere tidspunkt til at belyse samme eller andre relevante problemstillinger blandt personer med diabetes.

På baggrund af undersøgelsens fuldstændige anonymisering er det ikke muligt at trække sine oplysninger tilbage. Hvis du vælger at deltage i undersøgelsen og besvarer spørgeskemaet, indgår dine data i analysens resultater.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes