MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Behandlingsmål

Tryk her for at deltage i Diabetesforeningens undersøgelse om behandlingsmål. Alle svar er anonyme.

Diabetesforeningen er i gang med at foretage en undersøgelse, som skal vise, hvordan mennesker med type 2-diabetes benytter behandlingsmål i samarbejde med behandlere. Formålet med denne undersøgelse er at få indsigt i din adfærd, viden og holdninger, når det kommer til diabetes og behandlingsmål.

Undersøgelsen tager 8-10 min

Undersøgelsen er målrettet personer med type 2-diabetes, som har haft diagnosen i mindst 1 år og tager 8-10 minutter at besvare. 

Undersøgelsen foretages i samarbejde med Novo Nordisk, der skal bruge undersøgelsens resultater til en landsdækkende oplysningskampagne.

Resultaterne fra undersøgelsen vil blive præsenteret i form af flere rapporter, når analysearbejdet er afsluttet.

Det er anonymt

Besvarelserne behandles fortroligt og anonymiseres. De anonymiserede besvarelser gemmes, så resultaterne også vil kunne bruges på et senere tidspunkt til at belyse samme eller andre relevante problemstillinger blandt personer med diabetes.

På baggrund af undersøgelsens fuldstændige anonymisering er det ikke muligt at trække sine oplysninger tilbage. Hvis du vælger at deltage i undersøgelsen og besvarer spørgeskemaet, indgår dine data i analysens resultater.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes