BLIV MEDLEM

Netværksgrupper for fagfolk

Denne side er til sundhedsprofessionelle, som til dagligt arbejder med undervisning og behandling af mennesker med diabetes, og som ønsker at udveksle erfaringer med sundhedsprofessionelle fra andre Sundhedscentre, Diabetesambulatorier, lægepraksisser m.v.

Hvad er en netværksgruppe?

En netværksgruppe består af en række fagfolk inden for diabetesområdet, som ønsker at erfaringsudveksle og sparre med andre sundhedsprofessionelle om diabetes.

Det er individuelt fra gruppe til gruppe, hvilke emner eller oplæg der kommer i spil i gruppen. De enkelte gruppemedlemmer kan komme fra forskellige arbejdssteder og kan have forskellige fagligheder.

Gruppemedlemmerne aftaler indbyrdes, hvilke emner der skal tages op. Der er dermed rig mulighed for at udvikle sig fagligt og få netværk via f.eks. mailgrupper, Skype-møder m.v. på kryds og tværs i landet.

Der kan evt. aftales møder i forbindelse med konferencer, Diabetes Update og lignende arrangementer.

Hvordan tilmelder jeg mig en netværksgruppe?

Kunne du tænke dig at blive en del af en netværksgruppe i din region eller indenfor dit fagområde, kan du nedenfor se, hvordan du kan komme i kontakt med gruppen.

Finder du ikke en netværksgruppe, som er relevant for dig, kan du selv tage initiativ til at starte en netværksgruppe op. Kontakt os på info@diabetes.dk

Oversigt over netværksgrupper

Lige nu er der følgende aktive netværksgrupper:

Netværksgruppe i Region Nordjylland

Netværksgruppe i Region Syddanmark

Netværksgruppe i Region Sjælland

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes