BLIV MEDLEM

Bliv aktivitetsleder i et online fællesskab

Corona-tiden har skabt nye rutiner og nye måder at være sammen på, og nu kan Diabetesforeningen tilbyde medlemmerne at deltage i et nyt digitalt fællesskab. Her kan man dele ud af tanker, bekymringer, gode erfaringer og lave digitale aktiviteter sammen – og til det søger vi aktivitetsledere, der kan lede de digitale fællesskaber.

Hvad skal en online aktivitetsleder?

Som aktivitetsleder vil du få ansvaret for en online gruppe. Vi vil sørge for at klæde dig godt på med et kursus, hvor du får de nødvendige redskaber til dit arbejde. Dine opgaver som gruppefacilitator vil bl.a. være:

  • At lytte, anerkende, inddrage og starte samtaler og virtuelle aktiviteter.
  • At planlægge og indkalde til online møder en gang om ugen eller efter behov.
  • At invitere Diabetesforeningens rådgivere og fagpersoner (socialrådgiver, diætist, motionskonsulent, psykolog, sexolog og andre) til at deltage i og give oplæg i egen gruppe eller på tværs af grupper i et webinar-format.

Du skal være mellem 18-30 år for at være aktivitetsleder i ungegruppen og mellem 30-100 år for at være aktivitetsleder i voksengruppen. Du skal have mod på at facilitere via digitale værktøjer, såsom Microsoft Teams.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som aktivitetsleder håber vi også at kunne give dig nogle gode kompetencer med på vejen. Du får bl.a.

  • Et fleksibelt frivilligjob, hvor du kan have samtaler med andre hjemmefra på din egen computer/tablet
  • En online uddannelse gennem Diabetesforeningen og mulighed for løbende sparring og supervision
  • Øgede digitale kompetencer
  • En mulighed for at blive en del af et nyt spændende projekt og et online frivilligfællesskab, der brænder for at gøre en forskel for andre med diabetes.

Hvordan kan jeg være med?

Er du interesseret i deltage i et digitalt fællesskab, så kontakt projektleder, Anders Lund på alr@diabetes.dk eller ring på tlf. 4191 8801 for nærmere information.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes