BLIV MEDLEM

Bliv medlem

Bliv medlem af Diabetesforeningen og få del i de mange medlemsfordele. Som medlem støtter du samtidig vores arbejde for diabetessagen og er med til at sætte diabetes på den politiske dagsorden. Diabetesforeningen kæmper diabetikernes sag, og dit bidrag kan hjælpe os i kampen.

Diabetesforeningen kender til livet med diabetes og arbejder for at varetage vores medlemmers interesser. Det gør vi på mange måder, blandt andet ved at støtte den danske forskning i både type 1- og type 2-diabetes. Politisk arbejder vi lokalt, regionalt og på landsplan for at opnå den bedst mulige behandling for mennesker med diabetes.

Bliv medlem

Medlemsfordele

Medlemsblad

4 x årligt får du medlemsbladet 'diabetes' fyldt med viden, fortællinger, forskningsnyheder, opskrifter og meget andet.
Læs mere om medlemsbladet

Rådgivning

Få svar fra foreningens eksperter om din sygdom, økonomiske og juridiske rettigheder, diabetesmad, motion og hvad du ellers gerne vil vide om din diabetes.
Læs mere om rådgivningen

Kurser for både voksne og børn

Vi tilbyder mange forskellige kurser. Børne-familiekurser, kurser for voksne med type 1-diabetes og motivationsgrupper for dig som ønsker en sundere livsstil. Dine pårørende er også velkomne.
Læs mere om de forskellige tilbud

Lokale arrangementer

Diabetesforeningens landsdækkende lokalforeninger er baseret på frivilligt arbejde. Frivillige yder en stor indsats for at arrangere lokale aktiviteter som foredrag, udflugter, motion og meget andet.
Læs mere om lokale arrangementer

Bliv medlem

Member-get-member (anbefal et medlem)

Giv et medlemskab

Yderligere medlemsfordele

Få medlemsrabat

Rabat i netbutikken

I vores netbutik kan du købe kogebøger, håndbøger, pjecer, motionsredskaber, støtteprodukter og meget andet med medlemsrabat.
Besøg vores netbutik
14 % rabat

Forsikringer hos GF Forsikring

Som medlem af Diabetesforeningen får du 14 % rabat på alle dine forsikringer hos GF - bortset fra bilforsikringen. På bilforsikringen er der derimod overskudsdeling. Det betyder, at du får penge tilbage på din bilforsikring, hvis der er overskud, når året er gået
Forsikringer hos GF Forsikring
10 % rabat

Rabat hos Thiele

Trænger dine øjne til en hjælpende hånd, så kan du via et medlemskab hos Diabetesforeningen få 10 % rabat hos Thiele i alle kædens butikker rundt om i landet
Rabat hos Thiele
Forsikring fra 125 kr./år

Du kan sikre dine efterladte
i Alm. Brand Pension

Er du mellem 18 og 60 år og medlem af Diabetesforeningen, kan du igennem Diabetesforeningen få en fordelagtig forsikring i Alm. Brand Pension. Med forsikringen kan du sikre, at dine nærmeste pårørende får minimum 50.000 kr. udbetalt, hvis du dør, før du fylder 60 år.
Læs mere om forsikringen her
Op til 300 kr.

Rabat på rejser hos Happydays

Som medlem af Diabetesforeningen får du op til kr. 300,- i rabat på kør selv-ferier med Happydays. Happydays tilbyder alt fra kroferier til strandhoteller, sommerferier og weekendophold til lave fordelspriser for dig.
Rabet på rejser hos Happydays
15 % rabat

Rabat hos MBT-sko

Som medlem får du og din familie (hjemmeboende) 15% rabat på MBT-sko. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Det er p.t. ikke muligt at benytte aftalen ved køb i MBT-webshoppen. Rabatten er dermed kun gældende ved køb i fysiske butikker.
Rabat hos MBT-sko
15 % rabat

Din Hørespecialist

Som medlem får du 10 % rabat på tilpasning af høreapparater hos Din Hørespecialist, som er en landsdækkende kæde af høreapparatbutikker. Din Hørespecialist støtter derudover med en donation for hvert høreapparat, kæden sælger.
Rabat hos Din Hørespecialist
40 kr. rabat

Rabat hos Loop-fitness

Som medlem af Diabetesforeningen træner du til 179 kr. pr. 30 dage og sparer dermed 40 kr. på dit abonnement. Du kan træne frit i alle LOOPs mere end 60 centre over hele landet.
Rabat hos Loop-fitness
Sensiorsam Logo 10 % rabat

Rabat hos seniorsam.dk

Fremviser du et gyldigt medlemskort til Diabetesforeningen i SeniorSam i Aalborg, får du 10 % rabat.
Rabat hos seniorsam.dk
Rabat på forsikringer

Rabat og fordele i Alm. Brand

Diabetesforeningen samarbejder med Alm. Brand. Det betyder, at du kan få rabat og skræddersyede løsninger i både bank, forsikring og leasing.
Rabat hos Alm. Brand

Bliv medlem

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes