MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Member-get-member

Vi har brug for at være mange medlemmer i Diabetesforeningen, for så har vi mere pondus, når vi skal skabe bedre vilkår for danskere med diabetes. Derfor får du en gave, hvis du anbefaler et nyt medlem til Diabetesforeningen. Vi kalder det "Member-get-member".

Både du og det nye medlem får en gave!

Vi byder vi alle nye medlemmer velkommen med kogebogen 'Fuldkorn - der frister'. Men vi vil også gerne belønne dig, som anbefaler et nyt medlem.

Du kan vælge mellem gaverne vist herunder, hvis du anbefaler et nyt medlem - dog gælder følgende:

  1. Tilbuddet gælder, så længe lager haves
  2. Du kan højst modtage 5 hvervegaver om året
  3. Vi sender din gave til dig, når det nye medlem har betalt sit første kontingent
  4. Du skal have betalt dit kontingent for indeværende år

TermokandeTermoflaske

Kapacitet 1 liter. Beklædt med rustfrit stål både ind- og udvendigt – ekstremt holdbar og brudsikker. Vakuummet mellem de to lag isolerer indholdet, og holder drikkevarerne varme eller kolde i lang tid. Med skruelåg/drikkebæger og praktisk tryk og hældesystem.


Familiemad _forsideFamiliemad - Godt med grønt

Diabetesforeningens nyeste kogebog. 20 gode opskrifter fra et samarbejde med ”Aarstiderne”. Masser af grøntsager i nemme retter, både med og uden fisk og kød.


Dessert Anbefal

Dessert - Let og lækkert

Diabetesforeningens nye dessertbog indeholder 26 opskrifter på is, fromage, mousse, frugtdesserter og bagte desserter.

Du får opskrifter på f.eks. Melonsorbet, Lakridspannacotta, Æblekage med rugrasp og Rabarberdrøm med hvid chokolade. Desserterne er lette og lækre. De er lette, da de indeholder mindre fedt, sukker og dermed også færre kalorier, men de er også forholdsvis lette at lave. Og så smager de naturligvis godt!


En Kongelig Affaere Anbefal

En kongelig affære

En romantisk og dramatisk film, som foregår i København i slutningen af 1760'erne.

Den danske Kong Christian VII (Mikkel Boe Føls) bliver gift med engelske Caroline Mathilde. Kongens mentale helbred er svingende, og man ansætter derfor den tyske Dr. Johann Struensee (Mads Mikkelsen) som kongens livlæge. De får et stærkt venskab, men samtidig med at Struensees politiske magt vokser, får han stærke følelser for dronningen.


Schweizerkniv

Schweizerkniv

Original schweizerkniv fra Victorinox. Mange funktioner, høj kvalitet. Inkl. brugsanvisning og livsvarig garanti.


Diabetesforeningen er en privat organisation, som kun modtager ca. ti procent i offentlig støtte. Vores indtægter kommer fra medlems- og støttebidrag fra privatpersoner, virksomheder, arv og lotteriindtægter.

Diabetesforeningen arbejder inden for tre overordnede indsatsområder:

  • At forebygge diabetes
  • At leve med diabetes
  • At helbrede diabetes

Sådan gør du

Tryk på knappen herunder for at skrive din anbefaling. Når vi har modtaget din anbefaling, så opretter vi den person, du har anbefalet som nyt medlem. Husk at vælge din gave som vi sender, når det nye medlem har betalt.

Anbefal et nyt medlem

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes