MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Tilmeld dig Betalingsservice

Gør det lettere at betale

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at indbetale dit årlige kontingent, din gruppelivsordning eller din støtte til foreningen, så du ikke behøver at gå på posthuset eller i banken med et girokort.

Tilmeld dig Betalingsservice

Hvis du klikker på linket herunder og udfylder formularen, vil dit kontingent, din gruppelivsordning eller din støtte blive opkrævet over Betalingsservice - så længe du ønsker.

Det er vigtigt, at CPR-nummeret matcher kontohaveren, da betalingen ellers ikke vil gå igennem.

Du skal benytte dit medlemsnummer hos Diabetesforeningen som medlemsnummer i formularen. Er du netop blevet medlem af Diabetesforeningen, kan du altså først tilmelde dig Betalingsservice, når du har modtaget dit medlemsnummer fra os. Det er i den forbindelse vigtigt, at du husker at betale det første girokort, du modtager, da dette ikke vil kunne betales via Betalingsservice.

Tilmeld dit kontingent til Betalingsservice

DFDS færge, betalingsservicekonkurrence

Konkurrence

Fra den 1. april og frem til den 30. juni kan du vinde et DFDS-gavebevis til et MiniCruise til Oslo á værdi 604 kr., når du tilmelder dit kontingent Betalingsservice. Læs konkurrencebetingelserne nederst på siden.

Vi trækker lod om 200 stk. DFDS-gavebeviser, og finder de heldige vindere blandt alle, der har tilmeldt sig Betalingsservice.

Vinderne får direkte besked.

Konkurrencebetingelser

Gavebeviserne fra DFDS har en værdi á 604 kr. og er til et MiniCruise til Oslo i en indvendig standard kahyt for op til 4 personer. Du modtager gavebeviset elektronisk, og det kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavebeviset er gældende for afrejse imellem d. 1/11-2019 til d. 20/12 - 2020, og med afrejse en søndag, mandag, tirsdag eller onsdag.

Gavebeviserne kan ikke bruges i højsæsonen i perioderne: 19.-31. december 2019, samt 1. januar, 7.-23. februar, 5.-14. april, 20.-23. maj, 9.-10. juni, 26. juni-15. august, 25. september-4. oktober, 9.-18. oktober 2020.

For at kunne deltage i konkurrencen skal du tilmelde dit kontingent betalingsservice i perioden fra den 1. april og frem til den 30. juni 2020, og betalingsservice aftalen skal være gyldig. Der bliver trukket lod om 200 stk. gavebeviser.

Vinderne af Betalingsservice tilmeldingskonkurrencen i 1. kvartal er fundet, og alle vindere er blevet kontaktet. Stort tillykke til vores mange heldige vindere.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes