BLIV MEDLEM

Tilmeld dig Betalingsservice

Gør det lettere at betale

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at indbetale dit årlige kontingent, din gruppelivsordning eller din støtte til foreningen, så du ikke behøver at gå på posthuset eller i banken med et girokort.

Tilmeld dig Betalingsservice

Hvis du klikker på linket herunder og udfylder formularen, vil dit kontingent, din gruppelivsordning eller din støtte blive opkrævet over Betalingsservice - så længe du ønsker.

Det er vigtigt, at CPR-nummeret matcher kontohaveren, da betalingen ellers ikke vil gå igennem.

Du skal benytte dit medlemsnummer hos Diabetesforeningen som medlemsnummer i formularen. Er du netop blevet medlem af Diabetesforeningen, kan du altså først tilmelde dig Betalingsservice, når du har modtaget dit medlemsnummer fra os. Det er i den forbindelse vigtigt, at du husker at betale det første girokort, du modtager, da dette ikke vil kunne betales via Betalingsservice.

Tilmeld dit kontingent til Betalingsservice

Konkurrence

Fra den 1. juli og frem til den 30. september kan du vinde et gavekort fra Lalandia, når du tilmelder dit kontingent Betalingsservice. Vi trækker lod om 1 stk. gavekort fra Lalandia til en værdi af 5.000 kr. blandt alle medlemmer der har tilmeldt sig Betalingsservice i perioden.

Vinderen får direkte besked.

Vinderne af Betalingsservice konkurrencen i 2. kvartal er fundet og blevet kontaktet pr. mail – stort tillykke til vinderne.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes