BLIV MEDLEM

Giv et bidrag

Tak for dit bidrag - du gør en forskel. Uanset hvilken måde, der passer dig bedst, er vi taknemmelige for alle de bidrag, vi modtager. Dit bidrag er med til at gøre en forskel for diabetessagen. Tak!

Send en SMS

Du kan støtte diabetessagen med 100 kr. ved at sende en SMS med teksten diabetes til 1231. Donation og alm. sms-takst vil blive trukket på din næste telefonregning. Betalingen vil være anonym, og du kan desværre ikke opnå fradrag for bidraget.

Donér et valgfrit beløb via MobilePay

Log in i appen på din smartphone, indtast det ønskede bidrag og send det til vores 5 cifrede Mobilepay nr. 39949. Hvis du ønsker, at vi skal vide, hvem bidraget er fra, skal du skrive det i feltet, som kommer frem, når du har skrevet beløb og valgt modtager.
Læs hvordan du får fradrag for bidrag i MobilePay

Giv et online bidrag nu

Du kan også give et online bidrag nu og her. Det gør du ved at udfylde formularen, hvor du kan donere et valgfrit beløb.
Udfyld formularen og giv et online bidrag

Indbetal dit bidrag via netbank

Hvis du ønsker at indbetale dit bidrag via netbank, kan du foretage en overførsel til vores konto: Registreringsnummer: 3574 Kontonummer: 3574 428 904. For at pengene bruges i henhold til dine ønsker, vil vi bede dig om at oplyse teksten bidrag og evt. formål i betalingsteksten.

Læs om fradragsreglerne for bidrag

Indsamlingsmåde

Midler indsamles via hjemmesiden www.diabetes.dk, samarbejdsparters hjemmesider som eksempelvis BetterNow, Facebook, MobilePay, opstilling af indsamlingsbøsser, annoncering i egne og eksterne medier, partnerskaber med virksomheder, foreninger og enkeltpersoner, events, flaskepant, Swipp samt ved salg af produkter via detailhandelen.

Sådan kan du også støtte

Du kan også støtte diabetessagen på andre måder - f.eks. når du afleverer flasker eller bruger el og gas. Du kan også lave din egen indsamling og donere det indsamlede beløb til Diabetesforeningen. Andre igen vælger at samle ind på mærkedage eller donere via gavebreve. Læs mere om de forskellige måder at støtte Diabetesforeningen på, ved at klikke på ”andre måder at støtte på” i venstre menulinje.

Læs mere om andre måder at støtte på

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes