BLIV MEDLEM

Bliv støtte-giver

Vælg hvilken sag, du som støtte-giver vil støtte. For at blive støtte-giver, skal du udfylde formularen nederst. Tak for din støtte!

Støtte-giver er for dig, der ønsker at støtte vores arbejde og gøre en stor forskel for mennesker med diabetes, men ikke har behov for vores rådgivning, og ikke ønsker at modtage vores medlemsblad eller andre ydelser fra foreningen. Til gengæld får du fuldt fradrag for hele dit bidrag.

Læs mere om at trække dit bidrag fra i skat

Du kan støtte vores generelle arbejde eller vælge en konkret sag, hvis der er et område, du særligt brænder for. Vælg mellem følgende indsatsområder:

Støt foreningens generelle arbejde

Diabetesforeningen arbejder for de tre overordnede formål:

  • At forebygge diabetes
  • At leve godt med diabetes
  • At helbrede/forske i diabetes

Vi målretter løbende vores indsats til de områder, hvor vi kan gøre den største forskel. Derudover arbejder vi hvert år for at udbyde relevante kurser, oplyse om og forebygge diabetes, rådgive vores medlemmer og støtte forskningen i diabetes.

Støt forskningen i diabetes

Diabetesforeningens vision og overordnede mål er en fremtid uden diabetes. Derfor støtter vi løbende forskning, som hjælper mennesker med diabetes i hverdagen.

Støt oplysning og forebyggelse

Antallet af diabetikere i Danmark er stigende. Diabetesforeningen gennemfører hvert år store forebyggelses- og oplysningskampagner rundt om i hele landet. Formålet er at bremse den hastige vækst i antallet af diabetikere og opspore mennesker, som går rundt med en uopdaget type 2-diabetes.

Støt rådgivningen

Der er hver dag mange spørgsmål i forbindelse med diabetes. Særligt til kost, motion og juridiske spørgsmål. Diabetesforeningen har gennem mange år haft et rådgivningscenter med specialister indenfor de enkelte områder, som kan hjælpe og vejlede til en bedre hverdag med diabetes.  

Støt Diabetesforeningens børne- og familiekurser

Det er en stor udfordring, når diabetes rammer familien og det vender ofte op og ned på dagligdagen. Der er nye hensyn der skal tages, ny viden der skal læres og hele familien skal lære at håndtere sygdommen.

Vælg hvilken sag, du ønsker at støtte og bliv støtte-giver

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes