MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Værd at vide som indsamler

Det er nemt at samle ind

Du vælger din rute som en del af tilmeldingen, og vi sender indsamlingsbøtten hjem til din adresse. Du går direkte ud på ruten hjemmefra søndag den 10. juni, når det passer dig. Når du er færdig, afleverer du bøtten på et lokalt opsamlingssted.

Tilmeld dig som indsamler

Hvornår modtager jeg indsamlingsbøtten?

Dine indsamlingsmaterialer kommer med posten i slutningen af maj. 

Hvor er min rute?

Ruten valgte du ved tilmeldingen. Ruten ligger i din indbakke i den mail, du modtog ved tilmeldingen. Kan du ikke finde din rute, så kontakt landsindsamlingsholdet på sbd@diabetes.dk eller ring på tlf. 63 12 90 14.

Hvornår må jeg samle ind?

Du må samle ind søndag den 10. juni 2018 i tidsrummet kl. 10-18.

Hvem må samle ind?

Alle må samle ind. Børn under 11 år skal gå ifølge med en voksen. Unge i alderen 11-17 år skal følges to og to, mens voksne kan gå alene.

Du er forsikret som indsamler

Som indsamler er du på indsamlingsdagen dækket af Diabetesforeningens arbejdsskadeforsikring. I tilfælde af skade skal du kontakte Diabetesforeningen efter landsindsamlingen.

Støttefolderen

Giv støttefolderen til alle og læg den i postkassen hos de, der ikke er hjemme. Du må gerne lægge folderen i postkasser med påskriften 'Ingen reklamer - tak', da den ikke er opfattet af ordningen. Støttefolderen indeholder oplysning om type 1-diabetes og Diabetesforeningen samt informationer om, hvordan man kan støtte landsindsamlingen. 

Foreninger, klubber og skoler

Samler du ind for en forening, klub eller skole, så fortæl gerne, at I får 15 % af det indsamlede beløb til egne formål, samt hvad I vil bruge pengene på.

Læs hvordan din forening, klub eller klasse kan deltage

Hvor afleverer jeg indsamlingsbøtterne?

Når du er færdig på ruten, skal alle bøtter afleveres på et lokalt opsamlingssted. Du kan også vælge senest onsdag at indsætte det indsamlede i en Danske Bank i deres normale åbningstid.

Del billeder på sociale medier

Vi vil meget gerne vide, hvordan din oplevelse har været. Del gerne dine billeder fra indsamlingsdagen på vores facebookside:
facebook.com/diabetesforeningen eller på Instagram #støtbørnmeddiabetes

Yderligere spørgsmål

Kontakt Diabetesforeningens landsindsamlingshold på tlf. 63 12 90 14 eller sbd@diabetes.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes