MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Medlemsfordele

Jo flere vi er i Diabetesforeningen, jo stærkere står vi, når vi taler for bedre vilkår i din hverdag. Med et medlemskab i Diabetesforeningen støtter du en forening, der taler din sag, samtidig med at du støtter diabetessagen.

Bliv medlem

Medlemsblad

4 x årligt får du medlemsbladet 'diabetes' fyldt med viden, fortællinger, forskningsnyheder, opskrifter og meget andet.
Læs mere om medlemsbladet

Rådgivning

Få svar fra foreningens eksperter om din sygdom, økonomiske og juridiske rettigheder, diabetesmad, motion og hvad du ellers gerne vil vide om din diabetes.
Læs mere om rådgivningen

Kurser for både voksne og børn

Vi tilbyder mange forskellige kurser. Børne-familiekurser, kurser for voksne med type 1-diabetes og motivationsgrupper for dig som ønsker en sundere livsstil. Dine pårørende er også velkomne.
Læs mere om de forskellige tilbud

Lokale arrangementer

Diabetesforeningens landsdækkende lokalforeninger er baseret på frivilligt arbejde. Frivillige yder en stor indsats for at arrangere lokale aktiviteter som foredrag, udflugter, motion og meget andet.
Læs mere om lokale arrangementer
14 % rabat

Forsikringer hos GF Forsikring

Som medlem af Diabetesforeningen får du 14 % rabat på alle dine forsikringer hos GF - bortset fra bilforsikringen. På bilforsikringen er der derimod overskudsdeling. Det betyder, at du får penge tilbage på din bilforsikring, hvis der er overskud, når året er gået
Forsikringer hos GF Forsikring
10 % rabat

Rabat hos Thiele

Trænger dine øjne til en hjælpende hånd, så kan du via et medlemskab hos Diabetesforeningen få 10 % rabat hos Thiele i alle kædens butikker rundt om i landet
Rabat hos Thiele
Forsikring fra 125 kr./år

Du kan sikre dine efterladte i Alm. Brand Pension

Er du mellem 18 og 60 år og medlem af Diabetesforeningen, kan du igennem Diabetesforeningen få en fordelagtig forsikring i Alm. Brand Pension. Med forsikringen kan du sikre, at dine nærmeste pårørende får minimum 50.000 kr. udbetalt, hvis du dør, før du fylder 60 år.
Læs mere om forsikringen her
Op til 300 kr.

Rabat på rejser hos Happydays

Som medlem af Diabetesforeningen får du op til kr. 300,- i rabat på kør selv-ferier med Happydays. Happydays tilbyder alt fra kroferier til strandhoteller, sommerferier og weekendophold til lave fordelspriser for dig.
Rabet på rejser hos Happydays
15 % rabat

Rabat hos MBT-sko

Som medlem får du og din familie (hjemmeboende) 15% rabat på MBT-sko. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Det er p.t. ikke muligt at benytte aftalen ved køb i MBT-webshoppen. Rabatten er dermed kun gældende ved køb i fysiske butikker.
Rabat hos MBT-sko
10 % rabat

Rabat hos Sahva

Fremviser du et gyldigt medlemskort i Sahvas klinikker, får du 10 % rabat. I klinikken får du rabat på egenbetaling og færdigvarer. På webshop får du rabat på alle varer.
Rabat hos Sahva
15 % rabat

Din Hørespecialist

Som medlem får du 10 % rabat på tilpasning af høreapparater hos Din Hørespecialist, som er en landsdækkende kæde af høreapparatbutikker. Din Hørespecialist støtter derudover med en donation for hvert høreapparat, kæden sælger.
Rabat hos Din Hørespecialist
40 kr. rabat

Rabat hos Loop-fitness

Som medlem af Diabetesforeningen træner du til 179 kr. pr. 30 dage og sparer dermed 40 kr. på dit abonnement. Du kan træne frit i alle LOOPs mere end 60 centre over hele landet.
Rabat hos Loop-fitness
Rabat på abonnement

Rabat på Politiken Books Streaming

Som medlem af Diabetesforeningen får du rabat på abonnementet, som giver dig ubegrænset adgang til mere end 25.000 e- og lydbøger.
Rabat på Politiken Books Streaming
10 % rabat

Rabat hos actiumplus.dk

Fremviser du et gyldigt medlemskort til Diabetesforeningen i actiumplus i Aalborg, får du 10 % rabat.
Rabat hos actiumplus.dk
Rabat på forsikringer

Rabat og fordele i Alm. Brand

Diabetesforeningen samarbejder med Alm. Brand. Det betyder, at du kan få rabat og skræddersyede løsninger i både bank, forsikring og leasing.
Rabat hos Alm. Brand

 

Bliv medlem

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes