MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Gruppelivsforsikring

Er du diabetiker, medlem af Diabetesforeningen og mellem 18 og 60 år? Så tilbyder Diabetesforeningen en gruppelivsordning. Der er tale om en grundforsikring, som giver adgang til en supplerende ordning med yderligere dækning.

OBS: Dahlberg Assurance har pga. Englands udtræden af EU i marts 2019 ikke længere den nødvendige dækning. Vi har derfor etableret samarbejde med Alm. Brand Pension.

Samarbejdet etableres endeligt i løbet af 1. kvartal 2019. Er du medlem af Diabetesforeningen og vil tegne en gruppelivsforsikring, så kontakt Alm. Brand Pension på 96 10 17 16 alle hverdage fra kl. 8.00-16.00. Yderligere information følger i januar 2019.


 

For at kunne opnå den årlige præmie for grundforsikringen er betingelsen for nedenstående priser, at præmiebetalingen er tilmeldt Betalingsservice. Betalingen af forsikringen vil blive indkrævet af Diabetesforeningen, og givet videre til dahlberg.  

18-50 årige: 125 kr./år
51-55 årige: 265 kr./år
56-60 årige: 425 kr./år

Gør dine betalinger nemmere, og tilmeld dig Betalingsservice

Grundordning og supplerende ordning

En grundordning med en dækning på 50.000 kr. omfatter ikke i sig selv et stort beløb, men det er nøglen til, at du kan få en supplerende ordning.

En supplerende ordning kan gå helt op til 1 mio. kr. på meget gode vilkår.

Læs mere om en supplerede ordning

Forsikringssummen kommer til udbetaling, hvis den sikrede dør før udgangen af det kalenderår, hvor sikrede fylder 60 år, og beløbet udbetales til nærmeste pårørende.

Ønsker du at tegne grundordningen?

Hvis du ønsker at være omfattet af grundordningen og er diabetiker, skal du udfylde nedenstående felter og afslutningsvis klikke på send.

Hent forsikringsbetingelserne

Læs mere om din fortrydelsesret

OBS! Husk, at der er betingelser for at blive omfattet. De står i forsikringsbetingelserne punkt 1.Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes