MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Rabat hos dahlberg Gruppelivsforsikring

Er du diabetiker, medlem af Diabetesforeningen og mellem 18 og 60 år? Så tilbyder Diabetesforeningen en gruppelivsordning. Der er tale om en grundforsikring, som giver adgang til en supplerende ordning med yderligere dækning.

Køb en grundforsikring det første år til 75 kr. for alle nye tilmeldte.

Diabetesforeningen har indgået et samarbejde med dahlberg assurance agentur, som betyder, at du som medlem af Diabetesforeningen får en forsikring i særklasse, og tilpasset til dine behov.

Bliv medlem nu, og benyt dig af tilbuddet

dahlberg tilbyder, udover deres mangeårige erfaring, også medlemmerne af Diabetesforeningen specialiserede medarbejdere, som er tilknyttet hver enkelt forsikringstype.  

dahlberg assurance agentur er et forsikringsagentur, der betjener kunder fra hovedkontoret i København. De er 100 % danskejede, og er et af Danmarks største agenturer med netværk i hele verden. Siden 1921 har de været korrespondent for Lloyd’s of London. Derfor er de ofte de første med nye forsikringsprodukter til det danske marked, og er dermed toneangivende i branchen. Hos dahlberg tager de udgangspunkt i kundernes reelle behov og laver herefter en forsikringsløsning, der svarer til forsikringsbehovet, således at kunderne er sikret optimalt. Dette betyder også, at billedet på en forsikringsløsning aldrig er ens fra kunde til kunde.

Læs mere om forsikringen og dahlberg på dahlbergs hjemmeside

Årlig præmie

Ægtefælle/samlever

Din ægtefælle eller samlever gennem mindst seks måneder kan også være med, men skal så være selvstændigt medlem af foreningen.

Bliv medlem nu

For at kunne opnå den årlige præmie for grundforsikringen er betingelsen for nedenstående priser, at præmiebetalingen er tilmeldt Betalingsservice. Betalingen af forsikringen vil blive indkrævet af Diabetesforeningen, og givet videre til dahlberg.  

18-50 årige: 125 kr./år
51-55 årige: 265 kr./år
56-60 årige: 425 kr./år

Gør dine betalinger nemmere, og tilmeld dig Betalingsservice

Grundordning og supplerende ordning

En grundordning med en dækning på 50.000 kr. omfatter ikke i sig selv et stort beløb, men det er nøglen til, at du kan få en supplerende ordning.

En supplerende ordning kan gå helt op til 1 mio. kr. på meget gode vilkår.

Læs mere om en supplerede ordning

Forsikringssummen kommer til udbetaling, hvis den sikrede dør før udgangen af det kalenderår, hvor sikrede fylder 60 år, og beløbet udbetales til nærmeste pårørende.

Ønsker du at tegne grundordningen?

Hvis du ønsker at være omfattet af grundordningen og er diabetiker, skal du udfylde nedenstående felter og afslutningsvis klikke på send.

Hent forsikringsbetingelserne

Læs mere om din fortrydelsesret

OBS! Husk, at der er betingelser for at blive omfattet. De står i forsikringsbetingelserne punkt 1.Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes