MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Køb skrabelodder online

...og støt din lokale klub, forening eller skoleklasse!

Diabetesforeningen har sat det traditionelle lotterisalg fra skoler og klubber på pause og i stedet rykket indsatsen online. 

Igen i år har hundredvis af klubber og skoler skrevet sig op til at sælge skrabelodder i Diabetesforeningens Forårslotteri. Normalt sælger de skrabelodderne på gader, foran supermarkeder og til byens arrangementer, men risikoen for coronasmitte kræver, at vi finder alternative metoder for salget.

Støt din lokale klub, klasse eller forening

Du kan stadig støtte din lokale klub, klasse eller forening - blot ved at købe skrabelodder i vores netbutik. Skrabelodderne sendes direkte til dig. 

Køber du 20 lodder, støtter du din lokale klub, klasse eller forening med 280 kr. Pengene kan de bruge til tilskud til et stævne, nyt udstyr eller en lejrtur. De får 14 kr. pr. solgt lod og modtager pengene, når salgsperioden er slut, og salget er opgjort. 

Bemærk: Husk at du skal skrive det ID-nummer, som du har fået oplyst fra den klub, forening eller skoleklasse, du ønsker at støtte. Du skal skrive ID nummer i feltet Adresse 2 i bestillingsformularen.  

Køb skrabelodder

Du støtter også børn med diabetes   

Tak for din støtte til lotteriet. Når du deltager i lotteriet, er du også med til at støtte børn med diabetes. 

Diabetesforeningen anvender sine midler til forskning i diabetes, rådgivning samt kurser for børn og deres familier.

Der er også masser af premier på højkant: Når du deltager i lotteriet, har du blandt andet mulighed for at vinde en ny bil eller et rejsegavekort. 

Se Forårslotteriets gevinster

Køb diabetesforeningens skrabelodder og støt samtidig din lokale forening, skole eller klub

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes