MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Lodder til medlemmer

Ekstra behov for din støtte netop nu
Netop nu kan du deltage i Diabetesforeningens forårslotteri og støtte diabetessagen. Din støtte er med til, at vi kan gøre en forskel for mennesker med diabetes og deres pårørende. 

Deltag i lotteriet og støt os

På grund af udviklingen af coronavirus er skoler og klubbers salg af Diabetesforeningens skrabelodder ved arrangementer og på gader og stræder foreløbigt sat på pause frem til den 10. maj. Diabetessagen står derfor overfor at miste vigtige indtægter fra lotteriets gadesalg. Derfor håber vi, i denne særlige situation, at du vil bakke op om vores forårslotteri og støtte diabetessagen ved at spille med. 

Du kan spille med ved selv at købe skrabelodderne. Mange medlemmer får automatisk tilsendt lodderne med posten, så hold øje med din postkasse.

Overskuddet fra lotteriet går til forskning, rådgivning samt kurser for børn og deres familier. I materialet, som du modtager i løbet af de kommende dage, kan du læse mere om Maja og hendes familie, som deltog på et af Diabetesforeningens børne- og familiekurser støttet af overskuddet fra lotterierne.

Når du har betalt for dine lodder, kan du skrabe dem. Hvis du har tre ens logoer i det store felt, har du vundet. For at få gevinsten tilsendt, skal du sende dit/dine vinderlodder til:

Diabetesforeningen
Lind Hansens Vej 13
5000 Odense C

Du kan indsende dit vinderlod frem til den 6. juli 2020. Vi opfordrer til at du tager et billede af loddet, og gemmer det, til du har modtaget din præmie.

Ønsker du ikke at spille med, beder vi dig om at sende lodderne retur i den medfølgende returkonvolut.

Ønsker du ikke at modtage lodder fra os, kan du afmelde dig via nedenstående eller på tlf. 66 12 90 06.

Afmeld skrabelotteriet

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes