BLIV MEDLEM

Lodder til medlemmer

Ekstra behov for din støtte netop nu
Nu kan du deltage i Diabetesforeningens store Jubilæumslotteri og støtte diabetessagen. Din støtte er med til, at vi kan gøre en forskel for mennesker med diabetes og deres pårørende.

Køb skrabelodder

Diabetessagen har mistet vigtige indtægter i Forårslotteriet 2020. For på grund af forårets coronakrise blev gadesalget af Diabetesforeningens skrabelodder sat på længere pause. Derfor håber vi, at du vil bakke ekstra op om vores store Jubilæumslotteri og støtte diabetessagen ved at spille med.

Som medlem kan du spille med ved at købe skrabelodderne direkte fra Diabetesforeningen. I september sender vi lodbøger à 12 eller 20 lodder ud til en stor del af vores medlemmer og andre udvalgte personer med tilbud om at købe dem til en god pris. Vi håber, at du har lyst til at spille med. Det er nemt, og der er over 9.600 gevinster på spil.

Modtager du lodder fra os, og betaler dem inden den 4. oktober, så deltager du automatisk i ekstrakonkurrencen om et rejsegavekort til Apollo på 15.000 kr.

I materialet, vi sender til dig, kan du læse om 8-årige Villads, der har type 1-diabetes og er på forsiden af jubilæumslodderne. Villads fik diabetes, da han var 6 år gammel. Forrige år deltog han derfor sammen med sin familie på et af Diabetesforeningens børnefamiliekurser. Det er børn som ham, du hjælper ved at deltage i skrabelotteriet. Overskuddet fra lotteriet er nemlig med til, at vi kan støtte familier, som har et barn med diabetes, med rådgivning, netværk og kurser, ligesom vi også støtter forskning, oplysning og forebyggelse af diabetes.

Modtager du lodder fra os og har lyst til at købe dem, skal du betale det medfølgende indbetalingskort. Vær opmærksom på, at det kun er muligt at købe hele lodbogen.

Når du har betalt for dine lodder, kan du skrabe dem. Hvis du har tre ens logoer i det store felt, har du vundet. For at få gevinsten tilsendt, skal du sende dit/dine vinderlodder til:

Diabetesforeningen
Lind Hansens Vej 13
5000 Odense C

Du kan indsende dit vinderlod frem til den 4. januar 2021. Vi opfordrer til, at du tager et billede af loddet og gemmer det, indtil du har modtaget din præmie.

Ønsker du ikke at spille med, beder vi dig om at sende lodderne retur i den medfølgende returkonvolut.

Ønsker du ikke at modtage lodder fra os, kan du afmelde dig via nedenstående link eller på tlf. 66 12 90 06.

Afmeld skrabelotteriet

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes