MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Info om lotteriet

OM SALG AF SKRABELODDER OG COVID-19

Til alle skrabelodssælgere og koordinatorer

Gadesalg af lodder sættes på pause indtil den 14. april 2020

Som følge af regeringens beslutning om at forlænge perioden for de initiativer, der er sat i værk for at begrænse social kontakt på baggrund af coronaudviklingen, er Diabetesforeningens gadesalg af lodder på pause frem til den 14. april 2020.

Forlænget salgsperiode

På grund af den nuværende pause forlænger vi lotteriet således at salgsperioden, som tidligere løb til den 5. juni, nu udvides helt til den 26. juni 2020. Vi håber derfor, at der fortsat vil være gode muligheder for at genoptage salget ude i landet. 

Vi henviser til myndighedernes retningslinjer på coronasmitte.dk samler løbende information om diabetes og COVID-19 på diabetes.dk/coronavirus. For spørgsmål til salg af skrabelodder kan I kontakte os på tlf. 63 12 90 17.


Forårslotteriet er i fuld gang, og du kan være med! Lodder kan sælges frem til den 26. juni 2020.

”Det har været en rigtig god oplevelse, og vi er rigtig fint tilfredse med resultatet. Det er første gang, vi sælger skrabelodder for Diabetesforeningen, men det er bestemt ikke sidste gang. Vi har kun haft gode oplevelser og er blevet taget rigtig godt imod. Det har været nemt at sælge lodderne, fordi overskuddet går til en god sag” 

- Susanne, næstformand i Gentofte Badmintonklub

Nyhed! - Tjen 14 kr. pr. solgt lod

Alle tjener nu 14 kr. pr. solgt skrabelod. Lodderne sælges for 30 kr., og kan sælges i perioden fra den 10. februar til og med den 26. juni 2020.

I bestemmer selv hvor mange lodder I ønsker at sælge, og dermed også hvor mange penge I tjener. Sidste år tjente klubber, skoler og foreninger tilsammen mere end 4,5 mio. kr. til egne formål ved at sælge lodder for Diabetesforeningen. Sælger I 500 lodder, så tjener I 7.000 kr. til egne formål.

Det er nemt at være med

I skal have en god oplevelse med at sælge Diabetesforeningens lodder og støtte diabetessagen. Derfor gør vi vores bedste for at gøre det let at være med:

  • I modtager jeres lodder med posten, og er klar til at sælge dem
  • I afregner først for de solgte lodder, når I er færdige med at sælge
  • Evt. usolgte lodder kan frit returneres til Diabetesforeningen – og vi betaler portoen, når I bruger det medsendte returlabel.
  • Har I spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe på telefon 63 12 90 17 eller skrabelotteri@diabetes.dk

Bestil jeres lodder her

”Det virkede både nemt og overskueligt. Vi får det hele leveret i en færdig pakke, og så skal vi bare sælge lodderne”

- Dorte, koordinator i Randers Gymnastiske foreningen

Hvad går pengene til?

Indtægterne fra lotteriet er en væsentlig indtægtskilde for Diabetesforeningen. Overskuddet fra lotteriet er blandt andet med til, at vi hvert år kan afholde kurser for børn og unge med type 1-diabetes og deres familier, støtte forskning i diabetes, oplyse om forebyggelse, samt kæmpe for mennesker med diabetes over for politikere og myndigheder.

Se regnskabet for forårslotteriet 2019

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes