MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Info om lotteriet

 

Tilmeldingen til Forårslotteriet er åbent, og du kan nu sælge lodder for Diabetesforeningen enten som privat sælger eller som koordinator for en klub, skole eller forening.

Tjen op til 14 kr. pr. solgt lod

Lodderne sælges for 30 kr., og I kan tjene op til 14 kr., når I bestiller min. 200 lodder og sælger alle lodder. Bestiller I færre end 200 lodder eller sender lodder retur, tjener I stadig 11 kr. pr. solgt lod. Lodderne kan sælges frem til d. 7. juni 2019.   

I bestemmer selv hvor mange lodder I ønsker at sælge, og dermed også hvor mange penge I tjener. Sidste år tjente klubber, skoler og foreninger tilsammen mere end 2 mio. kr. til egne formål ved at sælge lodder for Diabetesforeningen.

Det er nemt at være med

  • Bestil jeres lodder her 
  • I modtager jeres lodder med posten, og er klar til at sælge dem
  • I afregner først for de solgte lodder, når I er færdige med at sælge    
  • Evt. usolgte lodder kan frit returneres til Diabetesforeningen – og vi betaler portoen når I bruger den medsendte returlabel
  • Har I spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe på telefon 63 12 90 17 eller skrabelotteri@diabetes.dk

Hvad går pengene til?

Indtægterne fra lotteriet er en væsentlig indtægtskilde for Diabetesforeningen. Overskuddet fra lotteriet er blandt andet med til, at vi hvert år kan afholde kurser for børn og unge med type 1-diabetes og deres familier, støtte forskning i diabetes, oplyse om forebyggelse, samt kæmpe for mennesker med diabetes over for politikere og myndigheder.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes