MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Info om lotteriet

 

Tilmeldingen til forårslotteriet er åben. Lodderne kan sælges fra den 18. februar til og med den 7. juni 2019.

Du kan tjene op til 14 kr. pr. solgt lod, hvis du ikke sender lodder retur og har bestilt min. 200 lodder. Hvis du sender lodder retur eller bestiller mindre end 200 lodder, tjener du stadig 11 kr. pr. solgt lod. Disse betingelser gør sig gældende pr. bestilling.

Sådan sælger vi lodder

Gennem en årrække har Diabetesforeningen solgt skrabelodder via lokale sælgernetværk, og på den måde har vi fået penge ind til den gode sag. Men vi har altid brug for flere, der vil hjælpe med at koordinere arbejdet eller sælge lodder lokalt.

Vi sender hvert forår og efterår også lodbøger med posten til udvalgte medlemmer. Vælger du at købe lodderne, skal du betale via det medsendte girokort. Hermed er dine lodder aktiveret. Ønsker du ikke at modtage lodder fra os, kan du afmelde dig via nedenstående eller på tlf. 66 12 90 06.

Afmeld skrabelotteriet

Hvad går pengene til?

Indtægterne fra lotteriet er en væsentlig indtægtskilde for Diabetesforeningen. Overskuddet fra lotteriet er blandt andet med til, at vi hvert år kan afholde kurser for børn og unge med type 1-diabetes og deres familier, støtte forskning i diabetes, oplyse om forebyggelse og kæmpe mennesker med diabetes sag over for politikere og myndigheder.

Her kan du se vores seneste lotteriregnskab

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes