MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Info om lotteriet

I efteråret afholdes Diabetesforeningens store Jubilæumslotteri med mere end 9.600 gevinster på højkant. Spilleperioden varer fra den 10. august til den 18. december. Der er nu åbent for forhåndstilmelding af skrabelodssalg.

Forhåndstilmelding til Jubilæumslotteriet

Forårslotteriet 2020 er afsluttet.

  • Sidste frist for indtastning af lykkenummer er overskredet. Vinderen offentliggøres den 10. august 2020.
  • Regnskabet vil være tilgængeligt fra den 18. december 2020.

Hvad går pengene til?

Indtægterne fra lotteriet er en væsentlig indtægtskilde for Diabetesforeningen. Overskuddet fra lotteriet er blandt andet med til, at vi hvert år kan afholde kurser for børn og unge med type 1-diabetes og deres familier, støtte forskning i diabetes, oplyse om forebyggelse, samt kæmpe for mennesker med diabetes over for politikere og myndigheder.

Se regnskabet for efterårslotteriet 2019

”Det har været en rigtig god oplevelse, og vi er rigtig fint tilfredse med resultatet. Det er første gang, vi sælger skrabelodder for Diabetesforeningen, men det er bestemt ikke sidste gang. Vi har kun haft gode oplevelser og er blevet taget rigtig godt imod. Det har været nemt at sælge lodderne, fordi overskuddet går til en god sag” 

- Susanne, næstformand i Gentofte Badmintonklub

Godkendelse fra Spillemyndigheden

Forårslotteriet 2020 er godkendt af Spillemyndigheden 16. oktober 2019. Lodderne sælges i perioden 10. februar til 26. juni 2020.

Spillemyndigheden _Emblem _RGB

 

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes