MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Info om lotteriet

Diabetesforeningens Efterårslotteri er i fuld gang og du kan nå at være med. 

”Det har været en rigtig god oplevelse, og vi er rigtig fint tilfredse med resultatet. Det er første gang, vi sælger skrabelodder for Diabetesforeningen, men det er bestemt ikke sidste gang. Vi har kun haft gode oplevelser og er blevet taget rigtig godt imod. Det har været nemt at sælge lodderne, fordi overskuddet går til en god sag” 

- Susanne, næstformand i Gentofte Badmintonklub

Tjen op til 14 kr. pr. solgt lod

Lodderne sælges for 30 kr., og I kan tjene op til 14 kr., når I bestiller min. 200 lodder og sælger alle lodder. Bestiller I færre end 200 lodder eller sender lodder retur, tjener I stadig 11 kr. pr. solgt lod. Lodderne kan sælges fra d. 2. september til og med d. 20. december 2019.

I bestemmer selv hvor mange lodder I ønsker at sælge, og dermed også hvor mange penge I tjener. Sidste år tjente klubber, skoler og foreninger tilsammen mere end 2,5 mio. kr. til egne formål ved at sælge lodder for Diabetesforeningen.

Det er nemt at være med

I skal have en god oplevelse med at sælge Diabetesforeningens lodder og støtte diabetessagen. Derfor gør vi vores bedste for at gøre det let at være med:

  • I modtager jeres lodder med posten, og er klar til at sælge dem
  • I afregner først for de solgte lodder, når I er færdige med at sælge
  • Evt. usolgte lodder kan frit returneres til Diabetesforeningen – og vi betaler portoen, når I bruger det medsendte returlabel.
  • Har I spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe på telefon 63 12 90 17 eller skrabelotteri@diabetes.dk

Bestil jeres lodder her

”Det virkede både nemt og overskueligt. Vi får det hele leveret i en færdig pakke, og så skal vi bare sælge lodderne”

- Dorte, koordinator i Randers Gymnastiske foreningen

Hvad går pengene til?

Indtægterne fra lotteriet er en væsentlig indtægtskilde for Diabetesforeningen. Overskuddet fra lotteriet er blandt andet med til, at vi hvert år kan afholde kurser for børn og unge med type 1-diabetes og deres familier, støtte forskning i diabetes, oplyse om forebyggelse, samt kæmpe for mennesker med diabetes over for politikere og myndigheder.

Se regnskabet for efterårslotteriet 2018

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes