MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Efterårslotteriet 2017

Skrabelod _efteraar _2017_Side _1Tilmelding til Diabetesforeningens efterårslotteri, fra d. 1. september 2017 til 4. december 2017. 

Lotteriet er et traditionelt skrabelotteri, hvor du med det samme kan se, om du er den heldige vinder af eksempelvis en bil, en drømmerejse, et ferieophold eller en af de mange andre gevinster.

Sådan sælger vi lodder

Gennem en årrække har Diabetesforeningen solgt skrabelodder via lokale sælgernetværk - og på den måde har vi fået penge ind til den gode sag, men vi har altid brug for flere, der vil hjælpe med at koordinere arbejdet eller sælge lodder lokalt.

Læs mere om skrabelodssalget og om at være koordinator eller sælger

Vi sender hvert forår og efterår også lodbøger med posten til udvalgte medlemmer. Vælger du at købe lodderne, skal du betale via det medsendte girokort. Hermed er dine lodder aktiveret. Ønsker du ikke at modtage lodder fra os, kan du afmelde dig her eller på telefon 66 12 90 06.

Hvad går pengene til?

Indtægterne fra lotteriet er en meget væsentlig indtægtskilde for Diabetesforeningen. Overskuddet fra lotteriet er blandt andet med til, at vi hvert år kan afholde børne- og familiekurser, støtte forskning i diabetes, oplyse om forebyggelse og kæmpe diabetikernes sag over for politikere og myndigheder.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes