MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Vil du sælge skrabelodder?


OBS! Forårslotteriet 2019 er lige på trapperne! Bestil dine lodder allerede nu og modtag dem inden salget starter.

Kunne du tænke dig at tjene penge til dig selv, din klub eller klasse og samtidig at støtte diabetessagen? Så tilmeld dig som sælger eller koordinator af vores forårslotteri 2019.   

Tilmeld dig som sælger

Tilmeld dig som koordinator

Hvad kan jeg tjene?

For at tjene 14 kr. pr. solgt lod, skal du bestille minimum 200 lodder og sælge alle de bestilte lodder – dvs. du må ikke sende lodder retur. Bestiller du mindre end 200 lodder, eller sender lodder retur til os, så tjener du stadig 11 kr. pr. solgt lod. Disse betingelser gælder pr. bestilling.

Hvor mange lodder kan jeg sælge?

Hvis I er 20 sælgere i klassen eller på klubholdet, og hver sælger 20 lodder, så kan I tjene op til 5.600 kr. til jer selv til klassefesten, nyt udstyr eller noget helt tredje. Husk, at I skal bestille de 400 lodder samlet eller bestille to bestillinger á 200 lodder, og at I ikke må sende nogle af lodderne retur, for at I kan tjene de 5.600 kr.

Læs om hvor mange penge andre klubber, foreninger osv. har tjent tidligere ved at sælge lodder

Du kan altid bestille flere skrabelodder i hele salgsperioden, og sælger du ikke alle lodderne, kan du altid sende usolgte lodder retur.

5 tips til at sælge skrabelodder

  • Gå fra dør til dør efter kl. 16.00 i hverdagene
  • Sælg til familie, venner, naboer osv.
  • Stå foran et supermarked (husk dog at få en tilladelse fra butikschefen)
  • Beløn den sælger i klasse, klubben eller foreningen som sælger flest lodder. Det virker motiverende og sætter gang i den interne konkurrence mellem sælgerne.
  • Kom med forskellige budskaber, f.eks. ’Støt et barn med diabetes og køb skrabelodder’ eller ’køb Diabetesforeningens skrabelodder, der er gode vinderchancer’.

Husk, at I som sælger af Diabetesforeningens skrabe­lodder fungerer som ambassadører for foreningen, og derfor er forpligtet til at agere høfligt, når I er ude og sælge lodder.

Keyhangers og MobilePay

I vores efterårs/julelotteri introducerede vi for første gang muligheden for nemt at tilbyde betaling for skrabelodder med MobilePay, med vores særlige MobilePay keyhangers. Det var en stor succes hos vores sælgere og derfor tilbyder vi jer igen til forårslotteriet, muligheden for at bestille keyhangers. Keyhangeren både oplyser om salg af lodder for Diabetesforeningen, og gør det nemt at vise jeres private nummer til overførsel via MobilePay, når I er ude at sælge lodder. Det er også muligt at skrive sælgernummer på keyhangeren, hvis man som koordinator har tildelt sine sælgere et nummer for derved nemmere at holde styr på deres salg via MobilePay.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes