MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Vil du sælge skrabelodder?

Kunne du tænke dig at tjene penge til dig selv, din klub eller klasse og samtidig at støtte diabetessagen? Så tilmeld dig som sælger eller koordinator af vores forårslotteri 2019.   

Tilmeld dig som sælger

Tilmeld dig som koordinator

Hvad kan jeg tjene?

Skrabelodderne sælges for 30 kr. pr. lod, og I tjener 14 kr. pr. solgt lod, når I bestiller min. 200 lodder og sælger alle lodderne. Bestiller I færre end 200 lodder eller sender lodder retur, tjener I 11 kr. pr. solgt lod.

Hvor mange lodder kan jeg sælge?

Er I 20 sælgere i klassen eller på holdet og hver sælger 20 lodder, tjener I op til 5.600 kr. til klassefesten, nyt udstyr, et stævne eller noget helt fjerde.

I bestemmer selv hvor mange lodder I ønsker at sælge, og dermed også hvor mange penge I tjener. Sidste år tjente klubber, skoler og foreninger tilsammen mere end 2 mio. kr. til egne formål ved at sælge lodder for Diabetesforeningen.

Læs om hvor mange penge andre klubber, foreninger osv. har tjent tidligere ved at sælge lodder

I kan bestille flere skrabelodder i hele salgsperioden, og sælger I ikke alle lodderne, kan I altid sende usolgte lodder retur.

5 tips til at sælge skrabelodder

  • Gå fra dør til dør efter kl. 16.00 i hverdagene
  • Sælg til familie, venner, naboer osv.
  • Stå foran et supermarked (husk dog at få en tilladelse fra butikschefen)
  • Beløn den sælger i klasse, klubben eller foreningen som sælger flest lodder. Det virker motiverende og sætter gang i den interne konkurrence mellem sælgerne.
  • Kom med forskellige budskaber, f.eks. ’Støt et barn med diabetes og køb skrabelodder’ eller ’køb Diabetesforeningens skrabelodder, der er gode vinderchancer’.

Husk, at I som sælger af Diabetesforeningens skrabe­lodder fungerer som ambassadører for foreningen, og derfor er forpligtet til at agere høfligt, når I er ude og sælge lodder.

Keyhangers og MobilePay

I vores efterårs/julelotteri introducerede vi for første gang muligheden for nemt at tilbyde betaling for skrabelodder med MobilePay, med vores særlige MobilePay keyhangers. Det var en stor succes hos vores sælgere og derfor tilbyder vi jer igen til forårslotteriet, muligheden for at bestille keyhangers. Keyhangeren både oplyser om salg af lodder for Diabetesforeningen, og gør det nemt at vise jeres private nummer til overførsel via MobilePay, når I er ude at sælge lodder. Det er også muligt at skrive sælgernummer på keyhangeren, hvis man som koordinator har tildelt sine sælgere et nummer for derved nemmere at holde styr på deres salg via MobilePay.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes