MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Vil du sælge skrabelodder?


Kunne du tænke dig at tjene penge til dig selv, din klub eller klasse for samtidig at støtte diabetessagen? Så tilmeld dig som sælger eller koordinator af vores efterårslotteri 2018.

Tilmeld dig som sælger

Tilmeld dig som koordinator

Hvad kan jeg tjene?

For at tjene 14 kr. pr. solgt lod, skal du bestille minimum 200 lodder og sælge alle de bestilte lodder – dvs. du må ikke sende lodder retur. Bestiller du mindre end 200 lodder, eller sender lodder retur til os, så tjener du stadig 11 kr. pr. solgt lod.

Hvor mange lodder kan jeg sælge?

Er I 20 sælgere i klassen eller på klubholdet, og hver sælger 20 lodder, så kan I tjene op til 5.600 kr. til klassefesten, nyt udstyr eller noget helt tredje. Husk at I skal bestille de 400 lodder samlet eller bestille to bestillinger á 200 lodder, og at I ikke må sende lodder retur, for at kunne tjene de 5.600 kr.

Læs om hvor mange penge andre klubber, foreninger osv. har tjent tidligere ved at sælge lodder

Du kan altid bestille flere skrabelodder i hele salgsperioden, og sælger du ikke alle lodderne, kan du altid sende usolgte lodder retur.

5 tips til at sælge skrabelodder

  • Gå fra dør til dør efter kl. 16.00 i hverdagene
  • Sælg til familie, venner, naboer osv.
  • Stå foran et supermarked (husk dog at få en tilladelse fra butikschefen)
  • Beløn den sælger i klasse, klubben eller foreningen som sælger flest lodder. Det virker motiverende og sætter gang i den interne konkurrence mellem sælgerne.
  • Kom med forskellige budskaber, f.eks. ’Støt et barn med diabetes og køb skrabelodder’ eller ’køb Diabetesforeningens skrabelodder, der er gode vinder chancer’.

Husk, at I som sælger af Diabetesforeningens skrabe­lodder fungerer som ambassadører for foreningen, og derfor er forpligtet til at agere høfligt, når I er ude og sælge lodder.

Nyhed: Keyhangers og MobilePay

Efter ønske fra tidligere sælgere og koordinatorer, gør vi det nu nemmere at modtage betaling for skrabelodderne gennem jeres private MobilePay. Derfor tilbyder vi, at I kan bestille keyhangers. På den måde kan sælgerne oplyse og vise jeres private nummer, når de er ude og sælge lodder. På keyhangeren kan I skrive sælgernummeret, og derved holde regnskab for de enkelte sælgeres salg via MobilePay.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes