MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Sælg skrabelodder

Skrabelod _efteraar _2017_Side _1Kunne du tænke dig at støtte diabetessagen samtidig med, at du tjener penge til dig selv, klub- eller klassekassen? Det kan du som sælger af skrabelodder for Diabetesforeningen.

Nu kan du tjene 12 kroner for hvert lod, du sælger.
Slutspurten er gået ind og du kan frem til 4. december tjene ekstra penge ved at sælge skrabelodder. Du kan tjene 12 kroner i stedet for 9 kroner. Sælger du min. 200 lodder, så kan du tjene 12 kroner for hvert solgt lod, hvis du ikke sender dine lodder retur til os.       

Du kan tilmelde dig vores efterårslotteri fra d. 1. september 2017 og løber til d. 4. december 2017. 

Du kan både sælge skrabelodder på egne vegne eller som koordinator for en klasse, en klub, en forening, et hold eller lignende.

Meld dig som koordinator for skrabelodssalget (Efterår 2017)

Meld dig som skrabelodssælger (Efterår 2017)

Hvornår kan jeg sælge skrabelodder?

Salgsperioden er fra d. 1 september til 4. december 2017

Hvad kan jeg tjene?

Du får som sælger 36% i provision af de skrabelodder, du sælger. Dvs. at for hvert solgt lod á 25 kroner, tjener du 9 kroner til dig selv eller klassen/klubben/holdet. Alt efter om du sælger på egne vegne, eller som en del af et hold går pengene til dig selv eller klassen/klubben/holdet. Sælger du på egne vegne er din provision skattepligtig. Sælger du på vegne af en klasse, klub, forening og lignende er provisionen skattefri.

Hvor mange skrabelodder kan jeg sælge?

Du bestemmer selv, hvor mange lodder du vil forsøge at sælge. Du kan i hele salgsperioden bestille flere skrabelodder og dem du ikke får solgt, skal du returnere ved periodens slutning. Husk at lodder med ekstra fortjeneste på 12 kr., kan ikke sendes retur. 

Hvor må jeg sælge skrabelodder?

Du må sælge skrabelodder ved at gå fra dør til dør eller i det offentlige rum, for eksempel foran det lokale supermarked, på bytorve og markedspladser, i gågaden, ved sports- og kulturarragementer, på arbejdspladsen, i klubben eller lignende (enkelte steder kræver dog tilladelse, f.eks. foran et supermarked). Du kan også sælge til venner, familie, naboer, kollegaer osv. 

Informationsark til sælgere

Som sælger kan du med fordel medbringe vores infoark, når du er ude og sælge lodder. Infoarket fortæller kort om Diabetesforeningen, om diabetes i Danmark og om skrabelotteriet.

Hent informationsarket

Hent hjælpearket - Til koordinatorer

Yderligere information

Kontakt Diabetesforeningen på tlf. 63 12 90 17 eller e-mail: skrabelotteri@diabetes.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes