BLIV MEDLEM

Sådan afregner du

Når du er færdig med at sælge lodder, skal du afregne med Diabetesforeningen. Vi har lavet en guide til, hvordan du udfylder afregningssedlen. Husk, at du/I skal afregne for lodderne senest den 4. januar 2021.

1. Udfyld hvor mange lodder du/I har solgt

Har du ikke solgt alle dine lodder, udfyld antal returnerede lodder, og skriv derefter antal solgte lodder. Beregn og skriv andelen, som skal indbetales til Diabetesforeningen.

I nedenstående eksempel er der bestilt 300 lodder, og der sendes 20 lodder retur til Diabetesforeningen. Der er i alt solgt 280 lodder, og der skal derfor indbetales 4.480 kr. til Diabetesforeningen.

Afregning Af Ordrer Med Returlodder

 

Ønsker du at donere din indtjening?

Der er flere sælgere, som ønsker at donere hele indtjeningen fra skrabelodssalget. Ønsker du at donere det fulde beløb, bedes du udfylde denne del med antal returnerede og antal solgte lodder. Hvis du ønsker at donere din andel af indtjeningen, bedes du stadig udfylde afregningssedlen.

I eksemplet har sælgeren bestilt 300 lodder, men er blevet nødt til at sende 20 lodder retur. Der er i alt solgt 280 lodder, og der skal derfor indbetales 8.400 kr. til Diabetesforeningen. 

Afregning af ordre med donation af beløbet til Diabetesforeningen

 

2. Send den udfyldte afregningsseddel til os

Hvis du har returlodder, skal afregningssedlen sendes sammen med lodderne. Vi betaler portoen, hvis du benytter den medfølgende returlabel. Lodderne og afregningssedlen skal sendes til:  

Diabetesforeningen
Lind Hansens Vej 13
5000 Odense C

Har du solgt alle de bestilte lodder, bedes du udfylde og scanne afregningssedlen og sende den til os på mail: bogholderiet@diabetes.dk.

 

Skatteregler for privatpersoner:

Skatteregler for skoler, klubber og foreninger:

Din indtjening fra skrabelodssalget er skattepligtig, og det er derfor vigtigt at du skriver dit CPR-nummer på afregningssedlen. Din indtjening skal oplyses til SKAT i rubrik 15 på selvangivelsen som honorar. Du skal stadig betale AM-bidrag, selvom du benytter frikort.

I nogle tilfælde modregnes indtjeningen fra skrabelodssalget i udbetalinger fra det offentlige.

Provision på 1.500 kr. eller derover har Diabetesforeningen pligt til at indberette til SKAT.

Skoler, klubber og foreninger med almennyttige formål er fritaget fra at betale skat i langt de fleste tilfælde. I skal dog oplyse os om jeres CVR-nummer, før dette kan træde i kraft.

 

Har du spørgsmål til afregningen kan du kontakte Diabetesforeningen på tlf. 63 12 90 17 eller skrabelotteri@diabetes.dk.

Sådan udfylder du afregningssedlen

Sådan udfylder du afregningssedlen, når du vil donere det fulde beløb til Diabetesforeningen

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes