MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Tilmeld dig som koordinator – til Jubilæumslotteriet 2020

Tak for din interesse for Diabetesforeningens Jubilæumslotteri 2020.

Du kan allerede nu forhåndstilmelde din klub, skoleklasse eller forening. Så er I klar til at sælge skrabelodder, og tjene penge til egne formål.

I modtager jeres bestilte skrabelodder i uge 33, og I må starte med sælge lodderne, så snart I modtager dem. Lodderne kan sælges til den 18. december 2020.

Tjen 14 kr. pr. solgt lod

I tjener 14 kr. pr. solgt lod - uanset hvor mange I sælger. I kan altid velkomne til at bestille flere skrabelodder i hele salgsperioden. Sælger I ikke alle lodderne, kan de altid sendes gratis retur – brug den medfølgende returlabel.

Støt børn med diabetes

Ud over at tjene penge til egne formål, så støtter I også diabetessagen, når I sælger skrabelodder for Diabetesforeningen. Overskuddet fra lotteriet er blandt andet med til, at vi hvert år kan afholde kurser for børn og unge med type 1-diabetes og deres familier, støtte forskning i diabetes, oplyse om forebyggelse, samt kæmpe for mennesker med diabetes over for politikere og myndigheder.

Praktisk information

Skrabelodderne sælges for 30 kr.

Skrabelodderne sælges ved at gå fra dør til dør, til familie og venner, til arrangementer i byen, foran det lokale supermarked.

I modtager gratis keyhangers, så I nemt kan modtage betaling for skrabelodderne med MobilePay.
For at være koordinator, skal du være minimum 18 år og være en del af en forening, skole, klub eller lignende. Husk at oplyse CVR-nummer ved tilmelding.

De fleste koordinatorer bestiller 10-20 lodder til hver person der skal sælge. Husk dog at det max at muligt at bestille op til 2.500 lodder.
Accepter betingelser


Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes