MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Tilmeld dig som sælger

OM SALG AF SKRABELODDER OG COVID-19

Til alle skrabelodssælgere og koordinatorer

Gadesalg af lodder sættes på pause indtil den 14. april 2020

Som følge af regeringens beslutning om at forlænge perioden for de initiativer, der er sat i værk for at begrænse social kontakt på baggrund af coronaudviklingen, er Diabetesforeningens gadesalg af lodder på pause frem til den 14. april 2020.

Forlænget salgsperiode

På grund af den nuværende pause forlænger vi lotteriet således at salgsperioden, som tidligere løb til den 5. juni, nu udvides helt til den 26. juni 2020. Vi håber derfor, at der fortsat vil være gode muligheder for at genoptage salget ude i landet. 

Vi henviser til myndighedernes retningslinjer på coronasmitte.dk samler løbende information om diabetes og COVID-19 på diabetes.dk/coronavirus. For spørgsmål til salg af skrabelodder kan I kontakte os på tlf. 63 12 90 17.


Diabetesforeningens Forårsslotteri er i gang, og du kan være med. Bestil dine lodder allerede i dag, og så er du klar til at sælge og tjene penge til dig selv. 

Nyhed! - Tjen 14 kr. pr. solgt lod

Du tjener nu 14 kr. pr. solgt lod - uanset hvor mange, du sælger.

Du er altid velkommen til at bestille flere skrabelodder i hele salgsperioden. Sælger du ikke alle lodderne, kan du altid sende dem retur.

NB! Man skal være fyldt 13 år, for at kunne sælge skrabelodder. Vi anbefaler, at yngre børn går sammen med en voksen.

Vær opmærksom på, at det angivne navn og CPR-nr. skal passe sammen for, at du kan bestille skrabelodder. Det er muligt at have to åbne bestillinger og max. 300 lodder. Har du mere end to åbne bestillinger eller har bestilt 300 lodder, så beder vi dig afregne for de lodder, som du har solgt, inden vi sender den nye bestilling til dig.
Accepter betingelser


Sælgervejledning foto af pige med skrabelodder

Sælgervejledning

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 63 12 90 17 eller sende en mail til skrabelotteri@diabetes.dk.

Læs folderen med vejledning til dig som sælger

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes