BLIV MEDLEM

Tilmeld dig som sælger

Diabetesforeningens store Jubilæumslotteri er i fuld gang, og du kan være med. Bestil dine lodder allerede i dag, og så er du klar til at sælge og tjene penge til dig selv.

Du tjener 14 kr. pr. solgt lod, og et lod koster 30 kr. Lodderne kan sælges fra den 10. august til og med den 18. december 2020.

Tjen 14 kr. pr. solgt lod

Du tjener 14 kr. pr. solgt lod, og du er altid velkommen til at bestille flere skrabelodder i hele salgsperioden. Sælger du ikke alle lodderne, kan du altid sende dem retur.

NB! Man skal være fyldt 13 år, for at kunne sælge skrabelodder. Vi anbefaler, at yngre børn går sammen med en voksen.

Vær opmærksom på, at det angivne navn og CPR-nr. skal passe sammen for, at du kan bestille skrabelodder. Det er muligt at have to åbne bestillinger og max. 300 lodder. Har du mere end to åbne bestillinger eller har bestilt 300 lodder, så beder vi dog afregne for de lodder, som du har solgt, inden vi sender den nye bestilling til dig.

SE VORES RETNINGSLINJER FOR SIKKERT SALG

Tilmeld dig skrabelotteriet i formularen her:
Accepter betingelser


 

”Jeg går bare hen til folk og spørger, og det værste, der kan ske, er jo, at de siger nej tak. Mange vil gerne købe lodder, fordi de selv kender nogen, som har diabetes.”

- Gitte, formand for Rideklub Strålen, der solgte lodder i foråret 2018.

sådan afregner du skrabelodder

Sælgervejledning foto af pige med skrabelodder

Sælgervejledning

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 63 12 90 17 eller sende en mail til skrabelotteri@diabetes.dk.

Læs folderen med vejledning til dig som sælger

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes