MIT DIABETESBLIV MEDLEM

8. klasse fra Damhusengens Skole tjente penge for at komme til Berlin

15.360 kr. tjente to 8. klasser i Diabetesforeningens skrabelodssalg i efteråret 2017. Pengene blev brugt på en studietur til Berlin.


Der er gode penge at tjene til fælleskassen ved at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. Det fandt elever fra Damhusengens Skole i Vanløse ud af, da de i efteråret 2017 var ude at stemme dørklokker bevæbnet med skrabelodder. 15.360 kroner tjente eleverne fra to 8. klasser på skolen til sig selv – penge der blev brugt til at dække nogle af udgifterne til studieturen til Berlin i 9. klasse.

Hvorfor solgte I skrabelodder?

- Diabetesforeningens skrabelotteri er en rigtig nem og hurtig måde at tjene nogle penge på. Det giver også børnene mulighed for at være sammen om et fælles mål. Det skaber sammenhold i klasserne samtidig med, at overskuddet af salget går til et godt formål. Derudover har vi fået en masse gode snakke med børnene om, hvad diabetes er for en sygdom. Alt i alt har det været en god læring for børnene, at de kan få noget til sig selv ved at give noget til andre, siger Nina Rasmussen, der er mor til en af drengene, der solgte skrabelodder.

Hun fortæller, at børnene ved at sælge skrabelodder også indsamlede 16.640 kroner til diabetessagen.

Vil du også sælge skrabelodder?

Tilmeld dig her

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes