MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Dansere fra Aalborg kom til VM i hip-hop dans

4.140 kr. tjente dansere fra Power-House i Aalborg i efteråret 2017, da de solgte skrabelodder for Diabetesforeningen. Danserne brugte de tjente penge på at komme til VM i hip-hop dans.

Der er gode penge at tjene til fælleskassen ved at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. Det fandt de unge dansere fra dansestudiet Power-house i Aalborg ud af, da de i efteråret var ude at stemme dørklokker bevæbnet med skrabelodder. 4.140 kroner tjente de 16-23-årige dansere til sig selv – penge der gik til at dække nogle af udgifterne i forbindelse med, at danserne deltog i VM i hip-hop-dans i 2017.

Hvorfor valgte I at sælge skrabelodder?

- Diabetesforeningens skrabelotteri er en rigtig nem og hurtig måde at tjene nogle penge på. Det har givet vores dansere mulighed for at være sammen om et fælles mål. Det har skabt sammenhold samtidig med, at overskuddet af salget går til et rigtig godt formål. Derudover har vi fået nogle gode snakke med de unge om, hvad diabetes er for en sygdom, og at der desværre er flere og flere danskere, der får sygdommen. Alt i alt har det været en god læring for de unge, at de kan få noget til sig selv ved at give noget til andre, siger ejeren af Power-house, Rikke Vangsgaard.

Hvad indsamlede I til Diabetesforeningen?

Hun fortæller, at børnene ved at sælge skrabelodder også indsamlede 7.360 kroner til diabetessagen.

Vil du også sælge skrabelodder?

Tilmeld dig her

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes