MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Skrabelodssalg bidrog til at sende 5. klasse til Bornholm

Da 5. klasse på Rødding Skole i foråret solgte skrabelodder for Diabetesforeningen, gav overskuddet et godt tilskud til en klassetur til Bornholm.

Hammershus borgruin på Bornholm

Eleverne fra 5. klasse på Rødding Skole var i foråret på gaden for at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. De gik to og to sammen med forældre fra dør til dør og tjente 8.400 kroner til klassen. Eleverne solgte 600 skrabelodder, og det gav et godt tilskud til turen til Bornholm.

- Jeg synes, der er en god læring i det for børnene, for de skal kunne præsentere sig og svare på spørgsmål i salgsprocessen, siger Heidi Andersen, som er mor til en af eleverne i klassen.

Heidi Andersen har samtidig indgående kendskab til diabetes, fordi hendes anden datter har type 1-diabetes. Heidi Andersen er også formand for Diabetesforeningens børnefamiliegruppe i Region Midtjylland. Udover at samle ind til turen til Bornholm har klassen samlet 9.600 kroner ind til diabetessagen.

- Jeg tror, det betyder meget, at skrabelotteriet går til at støtte børn med diabetes. Jeg synes generelt, vi har mødt stor sympati for sagen, når vi har været på gaden for at sælge skrabelodderne, fortæller Heidi Andersen.

Vil du også sælge skrabelodder?

Tilmeld dig her

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes