BLIV MEDLEM

Skrabelodssalg giver bedre klubarrangementer for badmintonspillere

I Stavtrup Badminton var de i efteråret ude at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. Indtjeningen bruges især på en lang række sociale arrangementer, hvor spillerne bliver rystet sammen og får styrket fællesskabet.

Stavtrup Badminton

Juleafslutning med spisning, ture i svømmehallen, samt indkøb af reflekstape og leje af selvlysende net fra Badminton Danmark, så spillerne kunne træne i mørke. I Stavtrup Badminton forstår de at styrke fællesskabet gennem hygge, samvær og anderledes, sjov træning. For at tjene penge til de mange arrangementer solgte spillerne i efteråret 700 skrabelodder for Diabetesforeningen og tjente dermed 9.800 kroner til klubkassen.

– Arrangementerne bidrager til, at alle spillerne bliver rystet sammen på tværs af aldersskel og klassetrin. Det handler om hygge og socialt samvær, fortæller Brit Hansen, mor til en af spillerne. Hun sidder i ungdomsudvalget og stod for at arrangere skrabelodssalget, som klubben har deltaget i et par år:

– Diabetesforeningens skrabelodder er nemme at sælge, børnene bliver godt modtaget, og man tjener flere kroner per lod end hos andre foreninger, siger Brit Hansen og tilføjer, at de har gjort det til en fast del af medlemskabet, at alle spillerne sælger lodder hvert år:

– Det er solidarisk over én kam: Børnene bidrager til klubkassen, man støtter børn med diabetes, og det hjælper med at holde vores kontingent nede på et tilfredsstillende niveau, siger Brit Hansen.

Udover at samle ind til de mange arrangementer har klubbens skrabelodssalg bidraget med 11.200 kroner til diabetessagen. Det har stor betydning, fortæller Brit Hansen:

– Det er en god gerning at støtte børn, der er syge, og det kan børnene relatere til. I næste sæson planlægger vi en træningslejr i Tarm Idrætscenter, så der skal vi bruge indtjeningen fra skrabelodssalget til leje af en bus.

Skrevet af Nicolai Fentz

Vil du også sælge skrabelodder? Læs mere via knappen her:

Sådan sælger du skrabelodder

Børn samler ind til håndboldstævne

Historier fra tidligere år

Læs bl.a. om fodboldpigerne fra Esbjerg, der tjente penge til at komme på en turnering. Eller om Fjeldsted Rideklub, der fik råd til at købe en ny hest.
Læs historier fra tidligere år

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes