BLIV MEDLEM

2020: Vinder af lykkenummerkonkurrencen, forår

Vinderen af lykkenummerkonkurrencen i Diabetesforeningens Forårslotteri 2020 er nu fundet. Det blev Karna Christensen fra Kjellerup, som vandt et rejsegavekort på 5.000 kr. til Happydays. Gevinsten vil hun bruge på en ferie sammen med sin mand.

– Jeg er så glad og helt målløs. Jeg har aldrig vundet noget før, fortæller Karna Christensen, da hun får at vide, at hun er den heldige vinder af lykkenummerkonkurrencen. Vinderloddet var blandt de lodder, hun som medlem af Diabetesforeningen modtager med posten.

Nu glæder hun sig til at overraske sin mand med den gode nyhed og sammen vælge et spændende rejsemål.

– Vi har lige fejret vores 23-årsbryllupsdag, så rejsen bliver en god ekstra gave til ham, siger Karna Christensen.

Det betyder meget for hende, at hun støtter diabetessagen, når hun spiller med i skrabelotteriet, for hun har selv diabetes tæt inde på livet.

– Jeg går meget ind for at støtte den gode sag. Jeg fik type 2-diabetes i 1988 og har været medlem af Diabetesforeningen lige siden, fortæller Karna Christensen. 

Lodder til medlemmer

Nu er Diabetesforeningens store jubilæumslotteri i gang. I september måned sender vi lodbøger ud til en stor del af vores medlemmer og andre udvalgte personer med tilbud om at købe dem til en ekstra god pris.

Hvis man modtager lodder fra os og har lyst til at købe dem, betaler man blot det medfølgende indbetalingskort, og så kan felterne skrabes for at se om der er gevinst.

Betales lodbogen inden den 4. oktober, deltager man automatisk i ekstrakonkurrencen om et rejsegavekort på 15.000 kr. til Apollo.

Ønsker man ikke at spille med, sender man gratis lodderne retur i den vedlagte returkonvolut.

Dobbelt formål

Hvis man tilmelder sig skrabelotteriet som sælger, tjener man 14 kroner, hver gang man sælger et af Diabetesforeningens skrabelodder til 30 kroner – og der er altid gratis returret på usolgte lodder.

– Skrabelotteriet handler både om at samle penge ind til Diabetesforeningens arbejde for børn med diabetes, men det er også en god måde at udbrede viden om sygdommen. Vi håber, at de foreninger, klasser og sportsklubber, der sælger lodder, får viden om diabetes og bidrager til at skabe opmærksomhed om sygdommen. Det er der behov for. Vi bruger overskuddet til blandt andet kurser for børn og familier, til at støtte diabetesforskning og til rådgivning og oplysning, siger Sebastian Erbo Hoffmann, der som marketingchef i Diabetesforeningen er ansvarlig for lotteriet.

Hver dag får ét barn i Danmark type 1-diabetes. Sygdommen rammer tilfældigt og kan hverken helbredes eller forebygges. Med type 1-diabetes mister kroppen evnen til at producere det livsnødvendige hormon insulin. Sygdommen vender op og ned på tilværelsen – ikke kun for det barn eller det unge menneske, der bliver ramt, men for hele familien.

Ekstra mange præmier på højkant i nyt jubilæumslotteri

I efterårets store skrabelotteri er der mere end 9.600 gevinster på lodderne til en samlet værdi af 1,4 million kr. Hovedgevinsten er en Renault Clio V 1.0 Tce 100 Zen til en værdi à 164.900 kr. Derudover kan man også vinde en drømmerejse til en værdi à 50.000 kr. fra Apollo, ferieophold fra Happydays, et års forbrug af frugt og grønt fra Aarstiderne og mange andre jubilæumsgevinster.

Deltag i Diabetesforeningens lotteri

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes